Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/5079/specializuotoje-interneto-svetaineje-www-spec-lt-dar-60-nauju-straipsniu/spausdinti/

Specializuotoje interneto svetainėje www.spec.lt - dar 60 naujų straipsnių

Publikuota: 2006-08-07 17:04
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Oklikema, AUB

Specializuotoje svetainėje www.spec.lt (Architektūra- Projektavimas- Statyba), skirtoje patenkinti architektūros, projektavimo, dizaino, statybos, nekilnojamomojo turto specialistų specialybinius - informacinius poreikius, jau patalpinti nauji profesionalūs, iliustruoti straipsniai iš vasarinio leidinio „APS“ (Architektūra- Projektavimas- Statyba) numerio.

Svetainės „straipsnių“ skiltis yra suskirstyta į 49 rubrikas, kuriose iš viso jau yra per 400 straipsnių.

Nuo 2005 m. kovo mėn. veikianti www.spec.lt svetainė jau rado savo vietą Lietuvos specializuotų interneto svetainių rinkoje. Tik šiame tinklalapyje- kasdien atnaujinama sritį reglamentuojančių teisės aktų bazė, naujausi viešieji bei privatūs konkursai, profesionalūs ir iliustruoti straipsniai iš leidinio APS (Architektūra- Projektavimas- Statyba), naujienos apie architektūros ir statybos tendencijas, naujoves ir aktualijas ir kt.

Siekiant maksimaliai patenkinti lankytojų poreikius, svetainėje įdiegti naujienų prenumeratos, konkursų bei naujienų skelbimo moduliai. Tai leidžia vartotojams aktyviai prisidėti prie svetainės turinio kūrimo.

Svetainėje pateikiamos informacijos aktualumas bei operatyvumas ir paprastas naudojimąsis padėjo suformuoti stabilų vartotojų – srities specialistų ratą. Atsižvelgiant į lankytojų pageidavimus svetainė pastoviai yra tobulinama, siekiama patenkinti jų informacinius lūkesčius.

UAB „Oklikema“, bendradarbiaudama su Lietuvos Architektų Sąjunga, taip pat leidžia nemokamus: periodinį žurnalą profesionalams „APS“ (Architektūra-Projektavimas-Statyba), bei darbo knygą-kalendorių „APS“, kurie platinami atestuotiems architektams, projektuotojams, statybų bei kitoms įmonėms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!