Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/50752/uz-populiaruji-solitaire-gali-tekti-susimoketi/spausdinti/

Už populiarųjį „Solitaire“ gali tekti susimokėti

Publikuota: 2015-08-02 11:18
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

„Solitaire“ yra kompiuterinis žaidimas, kurį tikriausiai teko žaisti beveik visiems, kurie naudojasi operacine sistema „Windows“.

Tačiau, panašu, ateitis tampa vis žiauresnė. Tuo pačiu žiaurūs yra ir „Windows 10“ kūrėjai. Neseniai išleista operacinė sistema jau spėjo nustebinti internautus.

Legendinis kortų žaidimas anksčiau buvo visiškai nemokamas, tačiau, panašu, tai jau praeitis. Naujosios „Freecell“ ir „Solitaire“ versijos, nuo šiol apibendrintai vadinamos „Microsoft Solitaire Collection“, iš pirmo žvilgsnio atrodo nemokamos.

Už populiarųjį „Solitaire“ gali tekti susimokėti

Tačiau iš tiesų tuojau pat jūsų paprašoma susimokėti mėnesinį mokestį, jei norite patirti ir išmėginti visas žaidimo galimybes.

Taip, tai tiesa. Jums reikės susimokėti 1,49 JAV dolerio per mėnesį arba 9,99 JAV dolerio per metus, jei nenorėsite matyti reklamų, taip pat gausite daugiau žaidimo monetų ir specialų „boostą“ žaidimui palengvinti.

Tokį mokėjimo principą populiaru buvo taikyti žaidimuose, skirtuose išmaniesiems telefonams. Tačiau šis „Microsoft“ žingsnis išties atrodo absurdiškas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!