Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/5063/e3-neisnyks-bet-drastisku-pakeitimu-neisvengs/spausdinti/

„E3“ neišnyks, bet drąstiškų pakeitimų neišvengs

Publikuota: 2006-08-05 10:10
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Kaip rašo žaidimų tinklalapis „GameSpot“, reaguodamas į įvairiausius pasklidusius gandus, ESA, kompanijos atsakingos už parodos organizavimą, prezidentas Douglas Lowenstein pranešė, jog „E3“ neišnyks, tačiau bus padaryta daugybę pakeitimų.

Visų pirma pasikeis parodos laikas. Iš jau tradicinio tapusio gegužės mėnesio ji traukiasi į liepą. Toks pasikeitimas, anot prezidento, padarytas kompanijų labui, kurios nori turėti papildomo laiko žaidimų paruošimui publikai.

Taip pat svarbu paminėti, kad paroda pasitrauks iš „Los Angeles Convention Centre“, kur iki šiol vykdavo, į miesto viešbučių konferencijos sales. Žinoma, kartu laukiama ir 12 kartų mažiau lankytojų. Vietoj 60 000 šiais metais, 2007 bus tik apie 5000.

Lowenstein patvirtino, kad taip įvyko dėl daugelio parodos dalyvių nepasitenkinimo. Jų nuomone, „E3“ jau buvo tapęs per didelis renginys, todėl daugelis kompanijų nesulaukdavo tinkamo dėmesio.

Galiausiai atsižvelgdami į visus pakeitimus, ESA pakeitė ir parodos pavadinimą. Kitų metų „E3 Media Festival“ pavadinimas rodo, kad galime sulaukti ne tik žaidimų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!