Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/49776/dell-pranesa-apie-naujos-kartos-vostro-nesiojamuosius-kompiuterius-skirtus-smulkiajam-verslui/spausdinti/

„Dell“ praneša apie naujos kartos „Vostro“ nešiojamuosius kompiuterius, skirtus smulkiajam verslui

Publikuota: 2015-05-12 18:03
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Bendrovė „Dell“ pranešė apie naujos kartos „Vostro“ našių nešiojamųjų kompiuterių seriją, skirtą smulkiojo verslo, namų biurų ir mobiliųjų technologijų specialistų poreikiams patenkinti. „Vostro 15 3000“ serijos verslui skirtas nešiojamasis kompiuteris, pasižymintis funkcijomis ir stilingu dizainu, puikiai tinka smulkiojo verslo savininkams ir verslininkams, kuriems reikia darbo priemonės už prieinamą kainą. Naujasis kompiuteris turi naujausią „Intel“ procesorių ir naujausią NVIDIA diskrečiąją grafikos sistemą, o paprastas ir praktiškas dizainas atspindi stilių ir profesionalumą.

„Dell“ praneša apie naujos kartos Vostro nešiojamuosius kompiuterius, skirtus smulkiajam verslui

„Atsižvelgdami į klientų, laukusių šio „Dell“ sprendimo verslui, poreikius, kartu su savo branginamais partneriais pristatome naujus „Vostro“ serijos produktus, – sakė Phil Bryant, „Dell“ viceprezidentas, atsakingas už produktų vartotojams ir smulkiajam verslui pardavimą. – „Vostro“ linija jau seniai tapo produktyvumo sinonimu dirbantiems specialistams ir smulkiajam verslui. Naujos kartos „Vostro 3000“ nešiojamuosiuose kompiuteriuose integruoti optimalūs procesoriai, grafinės sistemos, jungtys ir dizaino detalės padės klientams ir verslo naudotojams dirbti dar efektyviau.“

Naujasis 15 colių „Vostro“ nešiojamasis kompiuteris pasižymi funkcijų ir darbo spartos pusiausvyra. Greitas duomenų apdorojimas, darbo sparta ir jokių nereikalingų funkcijų – būtent tai, ko reikia dirbantiems specialistams. Nesvarbu, ar naudotojas vadovauja restoranui, ar dirba namuose, jis galės be vargo atlikti pagrindines verslo užduotis. Naujuosiuose kompiuteriuose yra integruoti naujausi „Intel“ procesoriai „core i5“ (penktos kartos procesoriai).

„Vostro 15“ suteikia galimybę kasdien mobiliai dirbti iki 8 valandų 42 minučių. Taikomųjų programų, kurioms reikia spartesnės grafikos ar nepertraukiamam įvairių užduočių atlikimui vienu metu naudotojai gali pasirinkti NVIDIA diskrečiąją grafikos sistemą su iki 2 GB atmintimi ir iki 4 GB didelės spartos RAM (darbine atmintimi).

Naujojo „Vostro 3000“ serijos nešiojamojo kompiuterio storis nesiekia nė 2,5 cm ir yra plonesnis už ankstesnės kartos nešiojamuosius kompiuterius, tad taip atsiranda dar didesnė mobilumo laisvė. Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regiono (EMEA) rinkose siūlomas juodos spalvos modelis, kurio tekstūrinis paviršius yra atsparesnis pirštų atspaudams, todėl mažiau susibraižo kasdien naudojant ir intensyviai nešiojant.

Papildomos verslo funkcijos padeda racionalizuoti darbą. Integruotos įvairios jungtys, įskaitant optinių diskų (CD/DVD) nuskaitymo ir įrašymo įrenginį ir grafinio vaizdo perdavimo (VGA) jungtį, taip pat kompiuteris turi neblizgų didelės raiškos (FHD) ekraną, gigabito spartos „Ethernet“ jungtį, 10-ies klavišų skaičių klaviatūrą ir iki 1 TB standųjį diską duomenims saugoti.

Naujasis „Vostro“ nešiojamasis kompiuteris papildo „Dell“ komercinių sprendimų šeimą. „Dell“ siūlo visą produktų spektrą, kuris patenkins bet kurio verslo kliento – nuo pradedančiosios įmonės, turinčios kelis darbuotojus, iki korporacijos, kurioje dirba 5 tūkst. ar daugiau darbuotojų – poreikius.

Žinoma, kad visos įmonės yra skirtingos, todėl neseniai atnaujinta „Latitude“ serija siūlo ypatingai funkcionalius, aukščiausios kokybės mobiliuosius sprendimus konkretiems poreikiams. Be įvairių jungčių ir valdymo funkcijų, kurios yra ypač svarbios nuolatos judantiems specialistams, „Dell“ aukščiausios klasės duomenų apsaugos sprendimai leidžia klientams visą dėmesį skirti tik savo augančiam verslui, žinant, kad naudojamasi saugiausiais ir lengviausiai valdomais komerciniais sprendimais rinkoje. Naujausias „Dell“ „ProSupport Plus“ pasiūlymas – „ProSupport Plus“ paketas asmeniniams kompiuteriams ir planšetėms – yra vienintelė visapusiška palaikymo paslauga, kuri suteikia pirmenybę kreipiantis ekspertų pagalbos, užtikrina remontą atsitiktinio sugadinimo atveju ir pasirūpina aktyvia bei nuspėjamąja stebėsena automatinei problemų prevencijai ir sprendimui.

Turėdamos „ProSupport Plus for Enterprise“ paketą, smulkiojo verslo įmonės gali būti tikros, kad „Dell“ pasirūpins jų IT aplinka.

Šios serijos nešiojamuosius kompiuterius galima įsigyti Lietuvoje ir tam tikrose Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos šalyse nuo 2015 m. gegužės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!