Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/48765/hibridinis-kompiuteris-aspire-r-14-jau-prekyboje/spausdinti/

Hibridinis kompiuteris „Aspire R 14“ – jau prekyboje

Publikuota: 2015-02-24 16:50
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Acer“ paskelbė apie galimybę įsigyti R 14 serijos produktus kompiuterių ir elektronikos parduotuvėse Lietuvoje. R 14 serija – tai ploni ir lengvi hibridiniai kompiuteriai su 360 laipsnių dvigubo sukimo lankstu, kuris leidžia įrenginį naudoti viena iš keturių skirtingų padėčių. Šie kompiuteriai skirti tiems, kurie nenori apleisti tradicinio nešiojamųjų kompiuterių dizaino, bet pageidauja daugiau pasirinkimų ir lankstumo.

Hibridinis kompiuteris „Aspire R 14“ – jau prekyboje

Su „Acer“ naujuoju plonu ir lengvu nešiojamuoju kompiuteriu lengva žaisti, dalytis, žiūrėti ir dirbti. Jo lengvas, rafinuotas dizainas yra suprojektuotas su unikaliu 360 laipsnių dvigubo sukimo lankstu, kuris leidžia be vargo perjungti kompiuterį į keturis skirtingus modulius, pasirūpinančius produktyvumo ir pramogų poreikiais – nešiojamasis kompiuteris, planšetė, ekranas ir „palapinė“.

  • Nešiojamasis modulis: geriausias pasirinkimas darbui ir produktyvumui; idealus, kai reikia daug rašyti klaviatūra.
  • Ekrano modulis: priartina ekraną žiūrėti filmams; taip pat gali būti naudojamas kaip didelis nuotraukos rėmas.
  • „Palapinės“ modulis: tobulas mažoms erdvėms, pavyzdžiui, ant lėktuvo sėdynės padėklo ar ant virtuvės stalelio.
  • Planšetės modulis: naudojamas kaip planšetinis kompiuteris – tinklalapiams naršyti, lengviems žaidimams žaisti, dalytis informacijai.

Išradingasis „Acer“ 360 laipsnių dvigubo sukimo lankstas suteikia tobulą lankstumo ir tvirtumo kombinaciją, kuri leidžia lengvai keisti modulius viena ranka, o palietus kompiuterį jis nesvyruoja. Pagamintas iš cinko lydinio ir švelnios gumos, lankstas garantuoja ilgaamžiškumą ir pakankamai pasipriešinimo lietimui. Be to, lankstas suprojektuotas taip, kad nešiojamajame modulyje dangtis būtų patiestas visiškai plokščiai, be jokio tarpo tarp korpuso ir dangčio. Bendrauti ir dalytis tampa paprasčiau, kai ekranas guli plokščiai. Planšetės modulyje ekranas gali būti apverstas ir taip pat visiškai priglunda prie korpuso. Kompiuterį perjungus į ekrano modulį, lankstas kilsteli visą sistemą, išvengiant klaviatūros lietimosi prie stalo ar kito paviršiaus. Patogumo dėlei vaizdai ir garsas R 14 kompiuteryje automatiškai sukeičia kanalus, kai moduliai perjungiami vienas į kitą, todėl vaizdas ir garsas visada sklinda teisinga kryptimi.

R 14 turi 14” HD (1366 x 768) ekraną ir „Intel“ procesorių pasirinkimą, tarp kurių – „Pentium“, „Core i3“, „i5“ ir „i7“; taip pat iki 12 GB darbo atminties galingiems rezultatams. Kai kurie modeliai turi „NVidia GeForce 820 M“ grafinę kortą, kuri praturtina vaizdą ir pagerina žaidimų patirtį. Talpūs 500 GB ar 1 TB kietieji diskai duoda pakankamai vietos rinkmenoms, nuotraukoms ir filmams.

„Acer Aspire R 14“ su „Core i5-5200U“ procesoriumi, 8 GB RAM, 500 GB HDD ir „Nvidia GeForce 820 M“ vaizdo plokšte galima įsigyti už 799 €.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!