Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/48217/world-of-warcraft-pasirodys-veteranu-paskyros/spausdinti/

„World of Warcraft“ pasirodys „veteranų“ paskyros

Publikuota: 2015-01-18 14:43
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Žaidimui „World of Warcraft“ skirtame atnaujinime 6.1 be visų kitų klaidų pašalinimų ir patobulinimų rasta kol kas nežinomo tipo paskyra „Veteran Edition“, kuri turėtų pasirodyti populiariame MMORPG su minėtu atnaujinimu.

Naujas vartotojo paskyros tipas, kaip pranešama, leidžia žaisti nemokamai, tačiau turi nemažai apribojimų, kurie panašūs į realizuotus versijoje „Starter Edition“. Pavyzdžiui, yra lygių limitas, kuriuos galima pasiekti žaidimo proceso metu, nors tikėtina, kad jis bus ne toks griežtas.

Jei paskyros „Starter Edition“ savininkas negali pakilti aukščiau 20 lygio, tai „veteraniškos“ paskyros savininkui šis rodiklis gali būti kiek aukštesnis. Be to, negalima keisti įvykių kalendoriuje, pasirašyti gildijų chartijų, o asmenines žinutes galima siųsti tik savo draugams.

„World of Warcraft“ pasirodys „veteranų“ paskyros

Kadangi „Veteran Edition“ paskyrų savininkams galima įstoti tik į tas gildijas, kuriose jie turi savo personažus, galima prognozuoti, kad naujovė yra tikru bandomosios paskyros tipu, kurį gaus žaidėjai, kurie anksčiau yra tapę prenumeratoriais.

Pati studija „Blizzard“ atsisakė ką nors komentuoti šiuo klausimu, todėl belieka sulaukti oficialaus atnaujinimo pasirodymo ir su juo pateikiamos informacijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!