Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/47247/ekspertai-mano-kad-call-of-duty-populiarumo-virsune-jau-praeityje/spausdinti/

Ekspertai mano, kad „Call of Duty“ populiarumo viršūnė – jau praeityje

Publikuota: 2014-11-02 13:25
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Naujausia analitikų kompanijos „Cowen & Company“ ataskaita rodo, kad naujausios „Call of Duty“ serijos dalies „Advanced Warfare“ pardavimai bus 40 % mažesnė, nei „Call of Duty: Ghosts“, ir net 70 % mažesni, nei „Call of Duty: Black Ops 2“. Apie tai rašo puslapis „GamesIndustry“.

Ekspertai mano, kad „Call of Duty“ populiarumo viršūnė – jau praeityje

Kompanijos analitikas Doug Creutz mano, kad naujausios dalies „Advanced Warfare“ užsakymų skaičius ir toliau smarkiai atsilieka nuo ankstesnių dalių. Pateiktą rezervacijų atsilikimą nuo pirmtakų ekspertas gavo, remdamasis statistiniu laikotarpiu nuo renginio E3 2014 iki šių dienų.

Nežiūrinį į tai, kad kompanija „Activision“ stengiasi visais būdais išreklamuoti savo naująją šaudyklę, o spaudoje nemažai teminės žiniasklaidos atstovų pateikia gerų atsiliepimų, analitikai mano, kad būsimas žaidimas nesugebės pakartoti pirmtakų sėkmės.

„Mes manome, kad naujausia „Call of Duty“ dalis savo pardavimais žymiai nusileis buvusiems serijos žaidimams. Atsižvelgiant į tai, kad serialas demonstruoja nuopuolį porą metų iš eilės, galima daryti išvadą, jog populiarumo viršūnė jau užnugaryje“, – teigė Doug Creutz.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!