Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/47223/microsoft-office-16-sulauksime-2015-m/spausdinti/

„Microsoft Office 16“ sulauksime 2015 m.

Publikuota: 2014-10-31 08:18
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanija „Microsoft“ ketina jau 2015 m. išleisti naują biuro programų paketo versiją „Office 16“. Apie tai praneša portalas „ZDNet“, remdamasis „Microsoft Office“ ir „Office 365“ padalinio vyriausiąją vadybininkę Julia White.

Julia White renginyje „Tech Ed“ Barcelona pranešė, kad nežiūrint į šiuo metu turimą „Office 365“, kompanija toliau tęs darbus prie stacionarios biuro programų paketo versijos.

Šaltinio teigimu, „Microsoft Office 16“ savyje turės visus „Office 365“ atnaujinimus, kurie pasirodys tuo pačiu metu, kaip ir naujojo biuro programų paketo debiutas.

„Microsoft Office 16“ sulauksime 2015 m.

„Debesų“ tarnybos „OneDrive“ puslapyje jau priimamos paraiškos dėl neriboto duomenų talpinimo šioje talpykloje. Paslauga bus prieinama „Office 365“ prenumeratoriams. Šiuo metu jiems prieinama maksimali talpa sudaro 1 TB.

Skirtumas tarp stacionarios versijos „Office 2013“ ir „debesų“ „Office 365“ yra tik vienas – apmokėjimo modelis. Už autonominę versiją vartotojas moka tik vieną kartą. „Debesų“ biuro programų paketą vartotojas nuomojasi, kartą per mėnesį ar per metus sumokant nustatytą mokestį.

Kai kurios „Office 365“ licencijos leidžia prenumeratoriams įdiegti šį paketą į penkis įrenginius, įskaitant išmaniuosius telefonus ir asmeninius kompiuterius.

Šaltinio turimais duomenimis, artimiausiu metu turėtų pasirodyti ir „Office“ versija, skirta „Android“; dabar „Office“ prieinamas kompiuteriams ir telefonams su įvairiomis „Windows“ versijomis, taip pat yra versija, skirta „OS X“ ir „iOS“. Naujasis „Office 16“ turės versiją, skirtą ir „Apple“ platformoms.

Priminsime, kad prie naujosios „Office“ versijos dirba ir vienas iš „Microsoft“ įkūrėjų Bilas Geitsas (Bill Gates), kuris pažadėjo, jog būsimas biuro programų paketas bus „žymiai geresnis“, nei ankstesnės versijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!