Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/47173/naujausi-plansetiniai-kompiuteriai-su-windows-8-1-operacine-sistema/spausdinti/

Naujausi planšetiniai kompiuteriai su „Windows 8.1“ operacine sistema

Publikuota: 2014-10-27 18:20
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Naujausi planšetiniai kompiuteriai su „Windows 8.1“ operacine sistema„CityTab Supreme“ šeima pasipildė trimis naujais modeliais. Visi sukurti bendradarbiaujant su „Intel“ ir „Microsoft“ įmonėmis, kas užtikrina vartotojui ne tik prieinamumą prie naujausių technologijų, bet ir visišką suderinamumą su gerai žinomomis programomis ir operacine sistema. Dėl šių savybių migracija iš PC kompiuterio į planšetinį kompiuterį tampa lengvesnė nei kada nors anksčiau.

„CityTab Supreme 8“, „CityTab Supreme 8 3G“ ir „CityTab Supreme 8 H“ tai trys pilni naujų planšetinių kompiuterių pavadinimai. Visi yra varomi naujausių keturių branduolių „Intel Atom Baytrail-T“ su „Hyper Threding“ technologija ir taktiniu dažniu iki 1,83 GHz. Taip pat su IPS HD ekranu, 16 GB „Flash“ atmintimi ir galingomis baterijomis.

Tikroji vertė vartotojams tai sinergija tarp efektyvių komponentų ir programinės įrangos. „CityTab“ sukūrė mobilujį produktą, kuris yra paprastas, intuityvus ir galintis pakeisti stalinį ar nešiojamąjį kompiuterį su „Microsoft“ programine įranga.

Visi nauji „Supreme“ modeliai turi „Windows 8.1“ operacinę sistemą ir „Office 365“ paketą su 1 TB talpa „OneDrive“ debesyje. Migracija tarp kompiuterio ir planšetinio kompiuterio dar niekada nebuvo tokia lengva ir paprasta. Naudojant „OneDrive“ virtualų diską galima laisvai dalintis duomenimis tarp stalinio, nešiojamo kompiuterio ir planšetinio kompiuterio dirbant kiekvienu iš šių prietaisų be duomenų praradimo.

Įsigijus naujus „Supreme CityTab“ planšetinius kompiuterius galėsite laisvai naudotis žinomomis „Microsoft“ programomis, tokiomis kaip „Word“, „Excel“, „PowerPoint“ ar „Outlook“. Tai itin patogu mobiliems žmonėms, kurie nenori atsisakyti funkcionalumo, kurį suteikia „Microsoft“ programų paketai naudojami kiekvieną dieną namuose ir darbe – sako Pawel Malecki atsakingas už „CityTab“ plėtrą ir vystymą.

Nenusivils ir tie, kurie vertina ne vien technines specifikacijas, bet ir planšetinio kompiuterio išvaizdą. Kiekvienas naujas įrenginys dengtas elegantiška, juoda, malonia liesti medžiaga, kuri leidžia saugiai laikyti prietaisą rankose.

Rekomenduojama prietaisų mažmeninė kaina yra atitinkamai 445 LTL/129 EUR už „Supreme 8“ modelį, 480 LTL/139 EUR už Supreme 8“ H modelį ir 549 LTL/159 EUR už „CityTab Supreme 8“ 3G modelį.

„Colorovo“ pasiūlymą rasite „Topo Centro“ parduotuvėse bei „Pigu“, „Skytech“, „Kilobaitas“, „Varlė“ ir kituose internetinėse parduotuvėse.

„CityTab“ ir „CityTone“ tai plataus vartojimo elektronikos prekių ženklai, kurie siūlo modernius, galingus planšetinius kompiuterius ir išmaniuosius telefonus pritaikytus prie skirtingų vartotojų grupių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!