Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/47011/htc-ir-google-isleidzia-bendrai-kurta-nexus-plansete/spausdinti/

HTC ir „Google“ išleidžia bendrai kurtą „Nexus“ planšetę

Publikuota: 2014-10-16 13:11
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pasaulinė mobiliųjų inovacijų ir dizaino lyderė bendrovė HTC pristato „Nexus 9“ – pirmąją planšetę rinkoje, palaikysiančią naująją „Android Lollipop“ operacinę sistemą. Naujoji planšetė – HTC ir „Google“ bendradarbiavimo vaisius. Pažangiausias HTC technologijas, išskirtinį dizainą bei intuityvią „Google“ programinę įrangą apjungiantis naujasis gaminys suteiks vartotojams išskirtinę patirtį.

HTC ir „Google“ išleidžia bendrai kurtą „Nexus“ planšetę

Padengta poliruotu aliuminio rėmu, vientisai jungiančiu ekraną su paminkštintu pagrindu nugaroje, „Nexus 9“ yra glotni ir patogi laikyti rankoje. Planšetė pasižymi 8,9 colių ekranu, kuris yra pakankamai didelis patogiam bet kokios užduoties atlikimui, tačiau kartu ir kompaktiškas, telpantis į vieną ranką. Naujoji planšetė sveria vos 436 gramus.

„Nexus 9“ yra pavyzdys, ką galima pasiekti, kai susivienija dvi kompanijos, kurias jungia aistra inovatyvioms technologijoms. Kurdami šį produktą koncentravomės į vartotojo patirtį. Nepralenkiamas HTC dizainas kartu su naujausios programinės įrangos atnešama pažanga daro šią planšetę išskirtine tiek vidumi, tiek ir išore“, – sakė HTC korporacijos vadovas Peteris Chou.

Naujajame įrenginyje įdiegtas „Nvidia® Tegra® K1“ 64 bitų dvigubo branduolio procesorius, leisiantis be jokių trukdžių darbuotis su keliomis programomis vienu metu. Tuo tarpu „Keppler“ vaizdo plokštė užtikrins aukščiausios kokybės grafiką žaidžiant žaidimus ar dirbant su kitomis aplikacijomis. Priekinė (1,6 MP) ir galinė (8 MP) kameros leis fiksuoti svarbiausias akimirkas, o „Nexus 9“ 2K ekranas, pasižymintis 2048x1536 rezoliucija, leis jas žiūrėti su pasimėgavimu. Dvigubi priekiniai garsiakalbiai turės garso stiprintuvą ir pasižymės „HTC BoomSound“ technologija, užtikrinančia aukščiausią garso kokybę.

Sukurta taip, jog maksimaliai gerai išnaudotų „Android Lollipop” teikiamas galimybes, „Nexus 9“ pasižymi galybe inovatyvių funkcijų, kurios palengvins kelių užduočių vienu metu atlikimą, suteiks daug personalizacijos galimybių ir užtikrins didesnį saugumą. Įrenginys taip pat turi galingą bateriją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!