Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4679/kaspersky-anti-virus-pripazintas-geriausiu-sprendimu/spausdinti/

„Kaspersky Anti-Virus“ pripažintas geriausiu sprendimu...

Publikuota: 2006-06-16 08:29
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Atviros informacinės sistemos, UAB

„Kaspersky Anti-Virus“ kasmetinėje „SC Magazine European Awards 2006“ ceremonijoje, kuri vyko „Infosecurity“ parodoje Londone, pripažintas geriausiu sprendimu nominacijose „Apsauga nuo šnipų programų“ ir „Apsauga nuo internetinių kirminų“ („The best anti-spyware“ ir „The best anti-worm“) kategorijoje „Reader Trust Awards“. Renginio organizatorius – „SC Magazine“ – vienas autoritetingiausių tarptautinių leidinių, skirtų informacinės saugos problemoms.

Apdovanojimą „Reader Trust Awards“ gauna produktai ir paslaugos, atviro skaitytojų balsavimo metu surinkę daugiausia balsų bei perėję daugiapakopę teisėjų kolegijos atranką. Šis apdovanojimas įrodo, kad viso pasaulio naudotojai šiam produktui ar paslaugai teikia pirmenybę, o tai suteikia ypatingos reikšmės.

Šiais metais konkurse dalyvavo daugiau kaip 1300 produktų ir paslaugų, kurias pristatė daugiau kaip 330 kompanijų-gamintojų. „Kaspersky Anti-Virus“ laimėjimas iš karto dviejose nominacijose patvirtino didelį produkto populiarumą, viso pasaulio naudotojai įvertino jį kaip patikimą apsaugą nuo žalingų programų.

„SC Magazine Awards“ konkursas kasmet išaiškina pačius geriausius apsaugos nuo kompiuterinių pavojų produktus. Tai leidžia vartotojams geriau orientuotis siūlomų produktų įvairovėje ir pasirinkti tikrai patikimą, profesionalų rekomenduojamą apsaugą.

„SC Magazine Awards“ premijos įteikimas – tai taip pat nominantų pasiekimų informacinių technologijų srityje profesionalaus pripažinimo liudijimas bei aukštas jų indėlio į IT šakos plėtrą įvertinimas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!