Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/46756/naujas-plansetinis-kompiuteris-citytab-vision-7i/spausdinti/

Naujas planšetinis kompiuteris „CityTab Vision 7i“

Publikuota: 2014-09-29 16:51
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Colorovo“ naujausio modelio planšetinis kompiuteris „CityTab Vision 7i“ tikrai pakerės žaidimų ir multimedijų gerbėjus. Nedidelių matmenų prietaise įdiegtas „Intel Atom“ procesorius Z2520 ir 2 GB RAM atmintis, todėl jis tapo galingas ir galintis patenkinti net išrankiausių „Android 4.4“ entuziastų lūkesčius.

Du planšetiniai kompiuteriai pilnai paruošti darbui

Ploname ir elegantiškame planšetinio kompiuterio korpuse sutalpinta galinga konfigūracija, kuri suteikia galimybę žaisti naujausius žaidimus. Nuo šiol 3D grafika nemaišys, o padės laimėti.

Su „CityTab Vision 7i“ nuotraukų ir filmų redagavimas tampa sklandus ir nesudėtingas. Planšetiniame kompiuteryje įdiegėme „Intel“ technologiją ir pridėjome 2 GB RAM atmintį, kad sklandžiai veiktų net pati reikliausia programa. Tokia konfigūracija nėra standartinė parduodamų planšetinių kompiuterių rinkoje ir tikimės, kad tokiu būdu žaidimų ir multimedijų gerbėjai įvertins mūsų naujausią gaminį, sako „Colorovo“ komercijos skyriaus direktorius Paweł Małecki.

„CityTab Vision 7i“ turi 8 GB „flash“ atmintį, galima papildyti dar 32 GB naudojant SD kortelę. Plašetinio kompiuterio ekranas pagamintas pagal IPS technologiją, užtikrinančią gyvas ir kontrastingas spalvas, aiškų rodomų vaizdų matomumą, žiūrint į planšetinį kompiuterį bet kuriuo kampu.

Pagal „Colorovo“ kainų politiką naujasis planšetinis kompiuteris yra prieinamas visiems. „CityTab Vision 7i“ galite įsigyti mažiau nei už 300 LT (86,89 Eur) „Colorovo“ produktus galima įsigyti elektroninėse parduotuvėse.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas CityTab Vision 7”i
OS Android 4.4
Ekrano įstrižainė 7”
Ekranas IPS 1024 x 600
Procesorius Intel Atom processor Z2520 1,2 GHz
RAM atmintis 2 GB
FLASH 8 GB
Kamera 0,3 / 2 Mpix
Wi-Fi Taip
Akumuliatorius 2800 mAh
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!