Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/46309/ateityje-gali-pasirodyti-call-of-duty-su-atviru-pasauliu/spausdinti/

Ateityje gali pasirodyti „Call of Duty“ su atviru pasauliu

Publikuota: 2014-08-29 07:20
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Sunku nepastebėti, kad daugelis šiuolaikinių žaidimų projektų stengiasi gauti pliusą, jog naudoja „atvirą pasaulį“. Ir nors populiariose šaudyklėse atviro pasaulio schema retai realizuojama, viskas gali pasikeisti.

Būtent tokios filosofijos laikosi ir „Activision“ vadovas Ericas Hirshbergas, kuris su leidinio „Examiner“ žurnalistais kalbėjo apie „Call of Duty“ su atviru pasauliu pasirodymo galimybę.

Ericas Hirshbergas pareiškė, kad niekada nereikia sakyti „niekada“. Jo teigimu, pirmojo asmens šaudyklių žanras tarp vartotojų yra labai populiarus, ir „Activision“ šioje srityje sekasi kaip niekam kitam, todėl leidėjas stengsis dar labiau ištobulinti šio žanro žaidimus.

Ateityje gali pasirodyti „Call of Duty“ su atviru pasauliu

Iš kitos pusės, kaip pastebėjo „Activision“ vadovas, paskutiniu metu vartotojai vis labiau domisi žaidimų atvirais pasauliais, todėl Ericas Hirshbergas ir pareiškė, kad niekada nereikėtų sakyti „niekada“.

Iš esmės, artimiausioje ateityje nereikėtų tikėtis, kad pasirodys „Call of Duty“ su atviru pasauliu, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje viskas gali keistis. Galų gale, juk paklausa pagimdo pasiūla.

Priminsime, kad „Call of Duty: Advanced Warfare“, kuris papasakos apie kautynes netolimoje ateityje, debiutuos 2014 m. lapkričio 4 d., jis bus skirtas PC, taip pat senos ir naujos kartos konsolėms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!