Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4612/aktualiausia-pasaulio-futbolo-cempionato-informacija-omni-surfport-portale/spausdinti/

Aktualiausia pasaulio futbolo čempionato informacija - „Omni SurfPort“ portale

Publikuota: 2006-06-08 16:11
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ mobiliojo interneto portale „Omni SurfPort“ rytoj startuoja nauja skiltis „Pasaulio futbolo čempionatas“. Iki pat liepos 9 dienos futbolo aistruoliai šioje skiltyje ras išsamią su svarbiausiu pastarųjų ketverių metų futbolo pasaulio įvykiu susijusią informaciją bei pramogas.

„Mūsų nuostata - „Omni SurfPort“ portale pateikti pačią aktualiausią informaciją bei geriausias pramogas, - sakė „Omnitel“ Paslaugų skyriaus vadovas Kęstutis Pečiulis. - Džiaugiamės, kad apie kovas Vokietijos stadionuose „Omnitel“ vartotojai visą informaciją galės gauti būdami bet kur ir bet kada, tiesiog savo telefonuose.“

Futbolo aistruoliai - „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojai mobiliojo interneto telefone portale „Omni SurfPort“ (adresu wap.sp.lt) ras pasaulio futbolo čempionato naujienas, rungtynių tvarkaraščius, rezultatus, turnyrines lenteles, atnaujinamą statistiką, informaciją apie rungtynių įvykius realiuoju laiku bei animuotus vaizdo klipus su gražiausiais čempionato įvarčiais. Be to, skiltyje „Pasaulio futbolo čempionatas“ taip pat bus pateikiama informacija apie čempionate dalyvaujančias komandas, o pradedantieji aistruoliai portale ras pasaulio futbolo čempionatų istoriją bei galės susipažinti su šio žaidimo taisyklėmis.

Viso čempionato metu iš „Omni SurfPort“ portalo futbolo aistruoliai galės parsisiųsti valstybių, kurių rinktines palaiko, polifoninių bei mp3 formato himnų, taip pat su futbolu susijusių Java žaidimų bei telefono aplinkų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!