Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4519/pcworld-issirinko-25-blogiausius-visu-laiku-produktus/spausdinti/

„PCWorld“ išsirinko 25 blogiausius visų laikų produktus

Publikuota: 2006-05-30 11:19
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Lenta.Ru

Žurnalas „PCWorld“ paskelbė blogiausių produktų sąrašą, kurie buvo išleisti nuo jo pasirodymo. „The 25 Worst Tech Products of All Time“ – šie produktai yra tokie blogi, kad turėtų pasirodyti naujų technologijų gėdos stulpe, rašo „PCWorld“.

„PCWorld“ vertinimu, į lyderių penketuką patenka interneto tiekėjas AOL; grotuvas „RealPleayer“; 700 tūkst. vienetų tiražu išleista programa „Syncronys SoftRAM“, kuri už 30 dolerių tiktai padidina „Windows“ „swap“ bylos dydį; operacinė sistema „Microsoft Windows Millennium“, už kurią blogesnė yra tik „Windows 2.0“; muzikiniai kompaktiniai diskai „Sony BMG Music“, kurie po paleidimo kopijuodavo į kompiuterį programinį aprūpinimą, skirtą autoriaus teisių apsaugai, kurio nematė antivirusinės programos ir hakeriai galėjo naudoti (ir naudojo) vartotojų banko duomenų vogimui.

Trys pirmojo visų laikų blogiausių produktų dešimtuko produktai yra pagaminti kompanijos „Microsoft“. Kartu su „Windows Millennium“ sąraše atsirado programa „Microsoft Bob“, pakeitusi „Program Manager“ „Windows 3.1“ operacinėje sistemoje. Jos ženkliukas labai primindavo Bilo Geitso veidą. Taip pat į sąrašą pateko šeštoji „Internet Explorer“ versija, kuriai buvo išleistas rekordinių pataisymų skaičius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!