Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4457/interneto-narsymas-darbe-svarbesnis-uz-rytine-kava/spausdinti/

Interneto naršymas darbe svarbesnis už rytinę kavą

Publikuota: 2006-05-22 08:05
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Sergejus Bondarenko
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Kompanija „Websense“ paskelbė naujo tyrimo, skirto naršymui internete darbo metu ištirti, rezultatus. Daugiau nei 50 % apklaustųjų pareiškė, kad jie geriau atsisakys rytinės kavos gėrimo darbe, nei galimybės naršyti internete.

Apie 12 % biuro darbuotojų prisipažino, kad bent kartą iš darbo kompiuterio lankė pornografinius tinklalapius, nors dauguma teisinosi, kad tai atsitiko atsitiktinai. Pusė apklaustųjų pasakė, kad jie gerai supranta, kad naudodami internetą ne pagal paskirtį, gali prarasti darbą. O daugiau nei 90 % darbuotojų patvirtino, kad pripažįsta, jog kompanija, kurioje jie dirba, turi teisę įjungti interneto filtrus.

Apskritai, tyrimas parodė, kad palyginus su praėjusiais metais, interneto naudojimas darbo vietoje ženkliai išaugo. Tagi, jei praeitais metais tik 18 % procentų apklaustųjų pripažino, kad nors kartą į savaitę žiūri video internete, tai šįkart prisipažino jau 24 % darbuotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!