Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/44364/sony-perspejo-del-galinciu-uzsidegti-vaio-nesiojamuju-kompiuteriu-bateriju/spausdinti/

„Sony“ perspėjo dėl galinčių užsidegti „Vaio“ nešiojamųjų kompiuterių baterijų

Publikuota: 2014-04-14 15:05
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Bendrovė „Sony“ perspėjo nešiojamųjų kompiuterių „Vaio Fit 11A“ savininkus dėl juose aptiktų brokuotų baterijų, kurios gali sukelti gaisrą.

Pasak bendrovės atstovų, perspėjimas buvo paskelbtas šio modelio kompiuterių baterijose aptikus techninį gedimą, dėl kurio kyla baterijos perkaitimo grėsmė. „Sony“ ragina nedelsiant nutraukti „Vaio Fit 11A“ naudojimą ir kreiptis į įgaliotus savo atstovus dėl baterijų pakeitimo.

„Sony“ perspėjo dėl galinčių užsidegti „Vaio“ nešiojamųjų kompiuterių baterijų

Pranešama, kad jau užfiksuoti trys „Vaio Fit 11A“ naudojimo incidentai, kai dėl perkaitusios baterijos išsilydė dalis kompiuterio korpuso. Iškart po to bendrovė sustabdė šio modelio pardavinėjimą.

Iš viso bendrovė 52 pasaulio šalyse pardavė 25 905 „Vaio Fit 11A“ nešiojamuosius kompiuterius su brokuotomis baterijomis. Šis kompiuterio modelis yra pats naujausias „Vaio“ serijos gaminys. Brokuotas baterijas pagamino bendrovė „Panasonic“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!