Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4264/microsoft-isleidzia-activesync-4-2-beta-versija/spausdinti/

„Microsoft“ išleidžia „ActiveSync“ 4.2 beta versiją

Publikuota: 2006-04-30 14:17
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: el. paštas Infotopas, UAB

Nepaisant to, kad naujausioje „Windows“ operacinėje sistemoje stacionariems kompiuteriams („Windows Vista“) jau bus integruota programinė įranga sinchronizacijai su „Windows Mobile“ įrenginiais, korporacija „Microsoft“ vistiek tęsia standartinės programos „ActiveSync“ tobulinimą. Šiuo metu naujausia jos versija buvo 4.1.

Taigi, pristatyta nauja šios programos beta versija - „Active Sync“ 4.2. Kaip teigiama gamintojo puslapyje, ši versija suteikia daugiau galimybių delninių kompiuterių vartotojams sinchronizuojant duomenis. Bet atidžiai perskaičius jų aprašymą, didelių naujovių pasigendama. Kaip ir iki šios versijos, delninius kompiuterius galima sinchronizuoti tik USB kabeliu, infraraudonųjų spindulių jungtimi arba „Bluetooth“. Galimybės sinchronizuoti „WiFi“ taip ir neatsirado.

Naują programos versiją, kuri užima apie 7 MB, galima atsisiųsti iš gamintojo puslapio, o taip pat galima plačiau susipažinti su kuriais įrenginiais ši programa suderinama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!