Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4195/dokas-naujas-projektu-ir-dokumentu-valdymo-produktas/spausdinti/

„Dokas“ - naujas projektų ir dokumentų valdymo produktas

Publikuota: 2006-04-24 13:53
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: VDVS, UAB

UAB „VDVS“ – Verslo Duomenų Valdymo Sprendimai, įmonė kurianti unikalius projektų, užduočių ir dokumentų valdymo sprendimus, pristato naują produktą „DOKAS“. Naujas produktas pasižymi paprastumu ir lengvu pritakymu. Šis produktas skirtas įmonėms, kurios užsiima projektavimu, statybos projektų valdymu ar panašia veikla kur daug kasdienių darbų apima dokumentų apdorojimą, keitimąsi dokumentais, raštų ir įsakymų platinimą tiek įmonės viduje, tiek išoriniams partneriams ir užsakovams.

„Anksčiau kūrėme atskiras specializuotas programas projektavimo įmonėms, bet pamatėme, kad dauguma dalykų kartojasi.“ – teigia Egidijus Mika, įmonės direktorius. „Todėl nusprendėme konsoliduoti žinias ir patirtį viename specializuotame produkte. Tai leidžia pasiūlyti užsakovams kainos atžvilgiu efektyvesnį sprendimą - kas yra aktualu daugumai Lietuvos įmonių.“ Naujas produktas buvo kuriamas nuo praeitų metų pabaigos. Produktas paremtas atviro kodo technologijomis, kurios vis plačiau naudojamos Lietuvos valstybinėse ir privataus kapitalo įmonėse, nes leidžia sutaupyti lėšų ir tuo pačiu metu yra nemažiau saugus pasirinkimas.

Produktu jau naudojasi architektai ir projektuotojai. Tolimesni vystymo planai – automatizuotas projektų planavimas ir kontrolė, darbų priminimas, projektų pelningumo sekimas, vėlavimų ir nuostolių prevencija – viskas, kas reikalinga įmonėms efektyviai valdyti keletą projektų vienu metu. Produkto vystymas yra glaudžiai siejamas su probleminės srities analize. Vyksta bendradarbiavimas su ISO kokybės vadybos ir projektų vadybos konsultacijų įmonėmis. Produkto platinimui kuriamas partnerių tinklas visoje Lietuvoje.

Daugiau informacijos įmonės tinklapyje http://www.vdvs.lt ir http://www.dokas.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!