Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4184/ea-oficialiai-patvirtino-command-conquer-3-tiberium-wars/spausdinti/

EA oficialiai patvirtino „Command & Conquer 3 Tiberium Wars“

Publikuota: 2006-04-22 13:12
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Dar neseniai internete sklandė gandai, jog EA ruošiasi išleisti naują žymiosios realaus laiko strategijų „Command & Conquer“ dalį. Tačiau atrodo kompanija užsimojo visus juos nušluoti ir visai neseniai oficialiai anonsavo naują serijos žaidimą „Command & Conquer 3 Tiberium Wars“.

Naujoje frančizės dalyje mes vėl būsime nukelti į senus gerus laikus, į Tiberijos galaktiką, o mus pasitiks toks nesvetimas frančizės RTS stilius ir puiki istorija.

Žaidimo istorija prasidės 2047 metais, kuomet Tiberiumas, paslaptinga automatiškai besidalijanti ateivių medžiaga, yra aprėpusi ypatingai didelius Žemės plotus ir grasina žmonėms.

Aukšto technologijos lygio valstybių susivienijimas GDI visomis išgalėmis kovoja su tuo, tačiau Kane, lyderis priešiškos organizacijos „The Brotherhood of NOD“, turi kitų tikslų dėl Žemės ateities. Jo slaptoje vizijoje, Tiberiumo medžiaga yra panaudojama paverčiant žmoniją jo vergais.

„Mes kuriame žaidimą, kuris visomis prasmėmis yra labai artimas savo „Command & Conquer" pirmtakams, bet turi visus šiuolaikiems žaidimams taikomus reikalavimus, bei daug gilesnį požiūrį į vartotojo sąsaja ir strategines kombinacijas“, - teigė vyriausiasis EA Los Angel studijos prodiuseris Mike Verdu.

Kaip jau supratote iš paskutiniųjų žodžių, „Tiberium Wars“ mums siūlys daug naujovių žanre, tuo pačiu išlaikant geriausias frančizes savybes. Taip pat bus palaikomas daugelio žaidėjų režimas, bei atsiras galimybė žaidime bendrauti vienas su kitu balsu.

„Command & Conquer 3 Tiberium Wars“ pasirodys 2007 metais. Pranešama, kad jis bus skirtas asmeniniams kompiuteriams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!