Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/4118/google-pristate-nemokama-interneto-kalendoriu/spausdinti/

„Google“ pristatė nemokamą interneto kalendorių

Publikuota: 2006-04-14 11:18
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Lenta.Ru

„Google“ pristatė naują nemokamą paslaugą, pavadintą „Web calendar service“. Naujoji paslauga – tai savotiškas elektroninis planuotojas, kuris paprastas frazes vers komandomis ir primins vartotojui apie pažymėtus įvykius.

Pagrindinis „Web calendar“ pasiekimas, gamintojų teigimu, paprastų frazių vertimas komandomis priminimų aktyvavimui. Jei įvesime „išgerti su draugais penktadienį po 19 valandos“, „Web calendar“ pavers tai komanda ir neleis vartotojui praleisti tokio svarbaus įvykio.

Be to, kūrėjai tvirtina, kad „Google“ kalendorius bus suderinamas su analogiškomis „Microsoft“ ir „Yahoo!“ paslaugomis, ir įrašus iš šių kalendorių bus galima perkelti vienu rankos, t.y. pelės, judesiu.

Pranešama, kad „Web calendar“ buvo kuriamas 7 mėnesius ir ateityje bus integruotas į „Gmail“ pašto paslaugą. Šiuo metu „Google“ tinklalapyje yra prieinama nemokama bandomoji „Web calendar“ versija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!