Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3978/magicdraw-uml-11-0-versijoje-realizuota-integracija-su-eclipse-ide/spausdinti/

„MagicDraw UML“ 11.0 versijoje realizuota integracija su „Eclipse IDE“

Publikuota: 2006-03-30 14:30
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Baltijos programinė įranga, UAB

UAB „Baltijos programinė įranga“ (BPĮ), pirmaujanti Lietuvoje IT įmonė, kurios sprendimais ir patarimais pasitiki didžiausi Lietuvos bankai, telekomunikacijų bendrovės ir didžiosios Lietuvos IT įmonės, pristato architektūros projektavimo paketo „MagicDraw UML“ 11.0 versiją, kurioje įdiegta glaudi integracija su „Eclipse IDE“. Kita naujovė – galimybė pasirinkti rusų kalbos vartotojo sąsaja, kuri yra jau 9-oji „MagicDraw“ palaikomų vartotojo sąsajos kalbų.

Eclipse IDE” yra vienas žinomiausių atvirojo kodo programinių paketų, skirtų IT profesionalams ir programinės įrangos kūrėjams. Glaudžios integracijos dėka atsiranda galimybė programinės įrangos modeliavimo ir programavimo veiklas atlikti toje pačioje aplinkoje bei vykdyti programinio kodo ir modelio sinchronizaciją. Integraciją paskatino ne tik milžinišku greičiu didėjantis „Eclipse“ produktų vartotojų ratas bet ir noras paspartinti programinės įrangos kūrimo procesą . „MagicDraw“ ir „Eclipse“ vartotojai nuo šiol galės dirbti dar produktyviau naudodami pažangiausias technologines platformas vienoje aplinkoje.

Kartu su „MagicDraw“ 11.0 versija pristatoma ir naujoji „MagicDraw Academic“ programa, skirta technologinio profilio aukštosioms mokykloms ir universitetams. Pasirašę sutartį aukštųjų mokyklų atstovai ir studentai „MagicDraw Personal“ versiją ne komerciniams tikslams galės naudoti nemokamai. Programoje taip pat numatyta 40% nuolaida universitetams, naudojantiems „MagicDraw“ komerciniuose projektuose. Šios programos dėka tikimės sulaukti dar didesnio „MagicDraw“ žinomumo bei populiarumo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!