Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/38706/wordpress-sistemos-kurejai-nusitaike-i-verslininkus/spausdinti/

„WordPress“ sistemos kūrėjai nusitaikė į verslininkus

Publikuota: 2013-03-06 13:19
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©IT Naujienos
Inf. šaltinis: IT Naujienos

Tinklaraščių kūrimo platforma WordPress.com nuo šiol bus dar patogesnė verslo subjektams. Sistemos kūrėjai pranešė, kad greitu metu verslininkai už 299 JAV dolerių metinį mokestį galės susikurti tinklalapį savo įmonei.

Už šią sumą kiekvienam naudotojui bus suteikta tikrai nemažai privilegijų, palyginti su tais, kurie už tinklaraščius WordPress.com sistemoje nemoka nieko. Už beveik 300 dolerių bus suteikiama galimybė pasirinkti vieną iš 50 mokamų tinklalapio stilių, neribotą vietą serveryje vaizdo ir garso įrašų talpinimui, domeno vardą ir nemokamas konsultacijas. Žinoma, sumokėjus tokią sumą tinklalapyje nebus rodoma jokios pašalinės reklamos. Kai kurios iš šių privilegijų prieinamos ir „Pro Bundle“ plano, kainuojančio 99 JAV dolerius (maždaug 262 litus), naudotojams.

„WordPress“ sistemos kūrėjai nusitaikė į verslininkus

Tiesa, vertėtų paminėti ir tai, kad nemokamos konsultacijos bus suteikiamos tik JAV būdingomis darbo valandomis.

Sukurdami mokėjimo planą verslininkams, WordPress.com kūrėjai taikosi į smulkaus ir vidutinio verslo atstovus. Tačiau pranešime spaudai minima, kad šiuo planu turėtų susigundyti ir profesionalūs tinklaraštininkai, kuriems reikia daugiau vietos failų talpinimui ar kitų privilegijų.

Pavienių mokamų stilių kainos WordPress.com sistemoje prasideda nuo 50 JAV dolerių (maždaug 132 litai), o didžiausia iki šiol serveryje siūloma vieta buvo 200 GB, tai kainavo 290 dolerių (apie 766 litus).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!