Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3791/dvi-logitech-peles-cebit-parodoje-gavo-red-dot-dizaino-apdovanojimus/spausdinti/

Dvi „Logitech“ pelės „CeBIT“ parodoje gavo „Red dot“ dizaino apdovanojimus

Publikuota: 2006-03-10 16:23
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Logitech

„Logitech® MX™ 610“ bevielė lazerinė pelė ir „LX7“ optinė pelė pelnė „Red dot“ dizaino apdovanojimus už inovatyvų ir kokybišką dizainą. Oficiali apdovanojimų teikimo ceremonija vyks šių metų birželio 26 d. Eseno mieste (Vokietija).

Guerrino De Luca, „Logitech“ prezidentas, sako, kad džiugu gauti net du apdovanojimus. Malonu, kad galime patenkinti vartotojų lūkesčius, o profesionalūs dizaineriai įvertina mūsų komandos darbą.

Profesorius Dr. Peter Zec, „Red dot“ dizaino konkurso organizatorius, sako, kad daugelis kompanijų dalyvaujančių konkurse, ilgus metus daug dėmesio skyrė savo produktų dizainui ir inovacijoms, tačiau pagrindiniai geriausiųjų atrankos kriterijai nebuvo tik dizainas. Renkant geriausiuosius, buvo atsižvelgta ir į tai, kad produktas būtų aukštos kokybės.

„Logitech® MX™ 610“ bevielė lazerinė pelė gali informacija keistis kompiuteriu. MX 610 įrengti švytintys mygtukai. Pelė belaidžiu ryšiu bendrauja su kompiuteriu. Gavus naują el. pašto laišką, užsižiebia atitinkamas žalias mygtukas, pažymėtas vokeliu. Nesunku atspėti, ką pamatys jį paspaudęs vartotojas - savo elektroninio pašto programą. Pelė gali pranešti apie naujus pranešimus tiesioginių pokalbių programose. Palaikomos „Windows Messenger“, „MSN Messenger“ bei „Yahoo! Instant Messenger“. Jei kompiuteris yra „StandBy“ režime ar išjungtas, pelė nesiunčia į jį signalų. Baterijai senkant, apie tai praneša pelės viršuje esantis indikatorius. Pelės būna sidabrinės arba juodos spalvos.

„LX7“ optinė pelė skirta ir dešiniarankiams ir kairiarankiams. Patogiam naudojimui, pelės šonai – guminio paviršiaus. Pelės akumuliatorių pakanka aštuoniems mėnesiams. Pelės dizainas – kelių spalvų kombinacijų – mėlyno metalo atspalvio / juodos spalvos ir pilkos/juodos spalvos.

„Red dot“ dizaino apdovanojimai vyksta nuo 1995 m. Tai vienas didžiausių pasaulyje dizaino konkursų, kuriame varžosi per 5000 dalyvių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!