Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3739/panda-platinum-2006-internet-security-zurnalas-de-digitale-consument-pavadino-geriausiu-pirkiniu/spausdinti/

„Panda Platinum 2006 Internet Security“ žurnalas „De Digitale Consument“ pavadino „Geriausiu pirkiniu“

Publikuota: 2006-03-07 14:05
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Panda Security Lietuva

„Panda“ vartotojams skirtas produktas „Panda Platinum 2006 Internet Security“ užėmė pirmą vietą iš kitų devynių sprendimų olandų tarptautinės vartotojų organizacijos žurnalo „De Digitale Consument“ atliktoje apžvalgoje. Techninėje tyrimo analizėje buvo akcentuotos produktų apsaugos nuo virusų ir šnipinėjimo programų savybės bei ugniasienės veikimas. Teste buvo panaudotos 3500 grėsmės, tarp kurių buvo virusų, kirminų ir trojanų bei dar 27 dažnai kompiuteriuose su instaliuotais „Windows XP SP“ pasitaikančios šnipinėjimo programos.

„Šis pripažinimas yra vienas iš daugelio viso pasaulio šalių, kuris parodo mūsų produktų kokybę,“ - teigia Virginia Romero, „Consumer Business Unit“ direktorė. „Vienas iš ryškiausių šio palyginimo aspektų yra tai, kad buvo įrodytas „Platinum 2006“ teikiamas aukštas apsaugos nuo visų rūšių grėsmių lygis, kas paliudija mūsų atsidavimą klientų“.

Palyginime iš visų sprendimų išskirtas „Panda“ sprendimo varikliuko nuo virusų veikimas ir tuo pačiu pabrėžtas visų teste panaudotų šnipinėjimo programų pavyzdžių pašalinimas. Žurnalas taip pat įvertino jo lengvą valdymą, atkreipdamas dėmesį į tai, kad „Platinum“ siūlo ypač neįgudusiems vartotojams naudingus patarimus, ar tam tikri veiksmai turėtų būti atliekami kompiuteryje, ar ne. „Platinum 2006“ gavo labai gerus kainos, apsaugos nuo virusų ir šnipinėjimo programų bei dokumentacijos įvertinimus.

„Panda Platinum 2006 Internet Security“ yra produktas, skirtas patenkinti net ir pačius įmantriausius vartotojų poreikius, kuris teikia pilnai konfigūruojamą integruotą apsaugą nuo visų internetinių grėsmių. Šis „Panda Software“ sprendimas nuo grėsmių tinka namų vartotojams, profesionalams bei mažoms įmonėms. Jame yra integruota galinga asmeninė ugniasienė, aptinkanti įsilaužimus per bevielį ryšį, nauja technologija nuo pašto šiukšlių, blokuojanti nepageidaujamus laiškus, ir sistema, sauganti privatumą ir valdanti prisijungimą prie tinklapių. Be to, šis sprendimas dėka TruPrevent™ technologijų, kurios išanalizavusios naujų kodų elgesį kenksminguosius proaktyviai blokuoja, siūlo apsaugą nuo nežinomų grėsmių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!