Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3702/rysio-zaidimas-pagal-ziedu-valdova-europa-pasieks-siemet/spausdinti/

Ryšio žaidimas pagal „Žiedų Valdovą“ Europą pasieks šiemet

Publikuota: 2006-03-04 08:35
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Didžiosios Britanijos leidėjas „Codemasters“ susivienijo su „Turbine Inc.“ dėl ryšio vaidmenų žaidimo „Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar“ išleidimo ir palaikymo Europos teritorijoje.

Žaidime galėsite žaisti už žmones, elfus, nykštukus ir hobitus, susikurdami personažą su unikaliomis savybėmis ir išvaizda. O jūsų kelionės po Viduržemį metu bus pateikta daugybė vietovių iš daugelio knygų: Grafystė, Rivendeilas, Moraja ir kitos.

Kiap ir daugelyje populiarų ryšio vaidmenų žaidimų, čia jūs galėsite atlikti daug misijų vienas, tačiau bet kada bus galimybė sukurti Broliją, su kuria leisitės į daug sunkesnius ir rizikingesnius nuotykius, pavyzdžiui, apsaugoti hobitų kaimelį.

Tyrinėdami Viduržemį, rasite ne tik visus bloguosius personažus: orkus, trolius, vorus ar nazgulus, bet ir turėsite galimybę sutikti Bilbą, Toma Bombadilą ar kitus žymius veikėjus.

„The Lord of the Rings: Shadow of Angmar“ išleidimas numatytas 2006 metų pabaigoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!