Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/34547/pirma-prekybos-diena-parduota-3-5-mln-diablo-iii-kopiju/spausdinti/

Pirmą prekybos dieną parduota 3,5 mln. „Diablo III“ kopijų

Publikuota: 2012-05-24 20:57
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Trečiadienį „Activision Blizzard“ paskelbė, kad per pirmas 24 valandas nuo oficialaus žaidimo išleidimo buvo parduoti 3,5 milijonai jo kopijų. Per pirmą prekybos savaitę parduotų kopijų kiekis pasiekė 6,3 milijono, rašo naujienų agentūra AP.

„Diablo III“ ilgą laiką buvo vienas laukiamiausių žaidimų. Paskutinis šios serijos žaidimas buvo išleistas prieš 12 metų – įvertinus taip sparčiai besikeičiančią kompiuterinių žaidimų rinką, ir palyginus su nuolat išleidžiamais tokių žaidimų, kaip „Call of Duty“ ar „World of Warcraft“ atnaujinimais, tai yra labai seniai.

2000 metų vasarą išleistas „Diablo II“ žaidimas nė iš tolo negali prilygti savo tęsiniui – jo per metus buvo parduoti vos keturi milijonai kopijų.

Pirmą prekybos dieną parduota 3,5 mln. „Diablo III“ kopijų

Naujausio „Blizzard“ žaidimo prekyba pradėta gegužės 15 dieną, jį nuo tos dienos galima įsigyti JAV, Kanados, Europos ir Azijos parduotuvėse. Be to, žaidimą galima įsigyti ir interneto parduotuvėse. Į parduotų kopijų skaičių neįtraukti 1,2 mln. kopijų, išdalinti „World of Warcraft“ žaidėjams.

Sukurtos „Diablo III“ versijos „Windows“ ir „Apple“ operacinėms sistemoms, žaidimas oficialiai kainuoja 60 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!