Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3222/fatal1ty-pelyte-zaidimu-myletojams/spausdinti/

„Fatal1ty“- pelytė žaidimų mylėtojams

Publikuota: 2006-01-21 08:09
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©„Darbas“, Pasvalys
Inf. šaltinis: Takas.lt

Creative Labs“ kompanija pradėjo masinę naujo modelio pelių, skirtų kompiuterinių žaidimų mylėtojams, gamybą.

Naujojo įrenginio, kuriam suteiktas „Fatal1ty 1010“ prekinis pavadinimas, pirmosios partijos parduotuvių lentynas turėtų pasiekti dar šių metų pirmajame ketvirtyje.

„The Inquirer“ apžvalgininkų pastebėjimu, užkietėję „geimeriai“ iki šiol taip ir neturėjo patogios kompiuterinių žaidimų valdymui pritaikytos pelės. Tad „Creative Labs“ specialistų kūrinys yra pirmasis rimtas bandymas užpildyti šių technologinių įrenginių nišą.

Šalia gausybės kitų privalumų, naujoji „Fatal1ty 1010“ turės specialią kalibravimo sistemą, lengvai keičiamus valdymo mygtukus bei galimybę priklausomai nuo žaidimo specifikos greitai pakeisti optinio sensoriaus jautrumo nustatymus nuo 400 iki 1600 dpi.

Ant naujojo „Creative Labs“ įrenginio neatsitiktinai puikuosis „Fatal1ty“ vardas. Kompiuterinių žaidimų mylėtojai neabejotinai žino, kad Johnathan „Fatal1ty“ Wendel iki šiol laikomas geriausiu profesionaliu pasaulio „geimeriu“.

Tad žaidmų pasaulyje gerai žinomo vardo suteikimas gaminiui, o ir paties Johnathan Wendel naujosios pelytės pristatymas jau yra rimta užuomina į jos būsimą populiarumą ir pardavimų sėkmę.

Žinant naujojo įrenginio techninius parametrus ir „Creative Labs“ kompanijos gaminių kainodaros sistemą, neverta tikėtis, kad „Fatal1ty 1010“ kainuos tiek pat, kiek ir bet kuri kita optinė pelytė. Preliminariais duomenimis, bent jau prekybos pradžioje jos kaina gali siekti ir 150-160 litų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!