Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3215/microsoft-pripazista-apie-wi-fi-implementaciju-klaidas/spausdinti/

„Microsoft“ pripažįsta apie Wi-Fi implementacijų klaidas

Publikuota: 2006-01-20 11:18
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Critical Security

„Microsoft“ oficialiai pripažino, kad jų operacinėse sistemose yra blogai įdiegtas darbo metodas su bevieliu protokolu, bet...

Papildymo nesulauksime iki trečio paslaugų paketo (service pack). Kaip jau anksčiau rašėme - jo sulauksime tik 2007 metais. Logiškai mąstant, suprantame, kad visi nešiojamieji kompiuteriai su „Windows“ bus pažeidžiami visus šiuos metus. Nebent, aišku, sulauksime pataisymo iš trečiųjų šaltinių.

Pažeidžiamumas buvo paskelbtas Maiko Lovelesso šeštadienį vykusioje konferencijoje „ShmooCon“. Jo teigimu, išnaudojęs šį pažeidžiamumą, įsilaužėlis gali gauti visišką priėjimą prie aukos nešiojamojo kompiuterio.

„Microsoft“ įvertino šį pranešimą ir pripažino, kad vartotojai gali būti pažeisti. Kad ir kaip ten bebūtų, „Microsoft“ tikrai neketina skubiai išleisti pataisymo šiai spragai.

„Microsoft“ pataria vartotojams įjungti ugniasienę, įsirašyti papildomą antivirusinę įrangą, o jei vartotojas manys, kad pas jį buvo įsilaužta, jis galies susisiekti su „Microsoft“ per jų klientų aptarnavimo sistemą esančią tinklalapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!