Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/31932/acer-oficialiai-pristate-iconia-tab-a200-plansetini-kompiuteri/spausdinti/

„Acer“ oficialiai pristatė „Iconia Tab A200“ planšetinį kompiuterį

Publikuota: 2011-12-03 11:11
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Acer“ bendrovė ir toliau plečia savo planšetinių kompiuterių asortimentą. Kompanija oficialiai pristatė „Iconia Tab A200“ daugiafunkcinį įrenginį, kuris turi puikias technines charakteristikas bei pasižymi iki šiol „Acer“ nenaudotais technologiniais sprendimais, praneša „NetBookNews“.

Naujasis „Acer Incomia Tab A200“ planšetinis kompiuteris turės galingą dviejų branduolių 1 GHz „Nvidia Tegra 2“ centrinį procesorių, 1 GB operatyviosios (RAM) atminties, 10,1 colio lietimams jautrų ekraną (1280 x 800 taškai) bei naudos „Android Honeycomb“ operacinės sistemos versiją, tačiau jau sausio mėnesį įrenginys turėtų sulaukti atnaujintos „Android 4.0“ platformos versijos.

„Acer“ oficialiai pristatė  „Iconia Tab A200“ planšetinį kompiuterį

„Acer“ kompanijos daugiafunkcinis įrenginys taip pat turės išskirtinę „Acer Ring“ vartotojo sąsają, kuri turėtų dar labiau praplėsti daugiaprogramio (angl. „multitasking“) režimo galimybes bei leisti svarbiausias programas pasiekti bet kuriuo metu ypač paprastai. „Iconia Tab A200“ taip pat pasižymės „Acer Clear.fi“ technologija, kuri sujungia planšetinį kompiuterį su kitais įrenginiais bei taip leidžia dalintis ir peržiūrėti įvairų elektroninį turinį. Kitaip sakant „Clear.fi“ – tai nuosavas „Acer“ „DLNA“ technologijos sprendimas.

Deja, bet kol kas kompanija nepateikia jokios informacijos apie galimą naujojo planšetinio kompiuterio kainą ar pasirodymo datą. Kol kas taip pat nėra žinoma ir kuriose pasaulio šalyse bus galima įsigyti „Acer Incomia Tab A200“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!