Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3184/nauja-elektronine-parodu-valdymo-ir-paraisku-uzsakymo-sistema/spausdinti/

Nauja elektroninė parodų valdymo ir paraiškų užsakymo sistema

Publikuota: 2006-01-18 09:14
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Lietuvos parodų centras „Litexpo“

Siekdamas pagerinti klientų aptarnavimo kokybę, didžiausias Baltijos šalyse Lietuvos parodų centras LITEXPO įdiegė naują elektroninę informacinę ir paraiškų užsakymo sistemą EPUS.

Nuo šiol LITEXPO parodų dalyviai registruotis į parodas, pildyti paraiškas bei teikti ar keisti informaciją apie savo įmonę galės internetu. Suvesti duomenys automatiškai keliaus į LITEXPO verslo valdymo sistemą, o informacija apie dalyvaujančią parodoje bendrovę atsiras ir elektroniniame parodos dalyvių kataloge, kuris pasiekiamas visiems interneto vartotojams.

EPUS - pirmoji tokio pobūdžio elektroninė sistema Lietuvoje, kurios analogo neturi nė vienas kitas Baltijos šalių parodų organizatorius. Į naujosios sistemos sukūrimą ir įdiegimą LITEXPO investavo per 50 tūkst. Lt.

„EPUS sistema unikali tuo, kad buvo sukurta atsižvelgiant į specifinius LITEXPO poreikius bei verslo sąlygas. Projektuodami bei kurdami šią sistemą, siekėme supaprastinti plotų ir kitų paslaugų užsakymo procesą parodų dalyviams. Kartu ši sistema palengvins parodų organizavimo darbą ir padidins valdymo efektyvumą“, - sako vienos iš šios sistemos autorių, bendrovės „Neosymmetria“ direktorius Arūnas Kumpis.

Naujoji sistema – bendras bendrovių „Neosymmetria“ ir ALNA bei LITEXPO projektas. Ši sistema integruota į jau LITEXPO veikusią verslo valdymo sistemą NAVISION, užtikrinant automatizuotą duomenų apsikeitimą tarp jų. Toks sistemų sujungimas gerokai padidins verslo valdymo procesų efektyvumą.

Tiesioginis prisijungimo prie sistemos interneto adresas: https://epus.litexpo.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!