Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/31638/pristatytas-automatizuotas-pirminiu-apskaitos-dokumentu-suvedimas/spausdinti/

Pristatytas automatizuotas pirminių apskaitos dokumentų suvedimas

Publikuota: 2011-11-11 13:52
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Konica Minolta Baltia, UAB

Kiekvienoje įmonėje vienas iš imliausių laikui apskaitininkų darbų yra pirminių dokumentų (sąskaitų faktūrų, kvitų ir kt.) suvedimas į apskaitos sistemą. UAB „Konica Minolta Baltia“ pristato naujieną Lietuvoje – automatizuotą pirminių apskaitos dokumentų suvedimo į apskaitos ar verslo valdymo programą sprendimą. Jo veikimas paremtas dokumentų teksto atpažinimu, tolimesniu dokumento tipo (šablono) atpažinimu, atitinkamų duomenų nuskaitymu bei jų išsaugojimu standartiniu formatu, kuris tinka importavimui į apskaitos ir verslo valdymo programas.

Kaip apie šį sprendimą pasakoja UAB „Konica Minolta Baltia“ vyresnysis verslo sprendimų vadybininkas Dainius Brazdžionis – „Šio sprendimo branduolys – dokumentų apdorojimo programinis paketas „Document Navigator“, kuris yra labai universalus dokumentų apdorojimo įrankis. Mūsų inžinieriai adaptuoja šį sprendimą pagal individualius įmonės poreikius ir jos darbo procesus. Viską atliekame savo jėgomis, dėl to galime užtikrinti greitą ir efektyvų sprendimo paruošimą ir bet kokių problemų sprendimą. Šis sprendimas vartotojui yra tikrai labai paprastas naudoti: tereikia nuskenuoti arba kitaip sukelti sąskaitas į tam numatytą katalogą (konkreti procedūra priklauso nuo kliento poreikių) o toliau automatiškai viską padaro pati sistema“.

Siūlomas sprendimas yra patikimas – jei retais atvejais dėl vienų ar kitų priežasčių sistemai nepavyksta nuskaityti ir atpažinti dokumento, jo elektroninė kopija nusiunčiama į specialų katalogą ir informacija apie šį įvykį elektroniniu paštu išsiunčiama atsakingam asmeniui rankiniam patikrinimui. Spredimas yra paremtas moduline sistema. Tai praktiška, nes kiekvienas klientas gali išsirinkti būtent jam reikalingas funkcijas (pvz. papildomai barkodų atpažinimas). Plačios integravimo galimybės leidžia labai paprastai ir greitai integruoti į vidines įmonės sistemas – CRM, ERP, „Sharepoint“, „MySQL“ duomenų bazes ir kt.

UAB „Konica Minolta Baltia“ neapsiriboja vien šiuo sprendimu ir šiuo metu teikia įvairius dokumentų apdorojimo, elektroninio archyvavimo, spausdinimo apskaitos sprendimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!