Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/31577/panasonic-ruosia-ekstremalu-plansetini-kompiuteri/spausdinti/

„Panasonic“ ruošia „ekstremalų“ planšetinį kompiuterį

Publikuota: 2011-11-09 20:31
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Bendrovė „Panasonic“ pranešė pateiksianti rinkai „Toughpad“ planšetinius kompiuterius, atsparius vandeniui, smūgiams ir dulkėms.

Pasak „Panasonic“ atstovų, pirmasis toks kompiuteris „Toughpad A1“ su 10 colių (25 cm) įstrižainės ekranu parduotuves pasieks kitų metų pavasarį ir kainuos 1299 JAV dolerius. Jame bus įdiegta „Android 3.2“ operacinė sistema. Antrasis šios serijos planšetinis kompiuteris „Toughpad B1“ su 7 colių (17,5 cm) įstrižainės ekranu rinkai bus pateiktas vėliau, bet taip pat 2012 metais. Galima jo kaina neskelbiama.

„Panasonic“ ruošia „ekstremalų“ planšetinį kompiuterį

Ruošiami planšetiniai kompiuteriai yra atsparūs smūgiams ir vandeniui. Skelbiama, kad jie taip pat nebijos aukštos temperatūros, o jų korpusas bus patikimai apsaugotas nuo dulkių įsiskverbimo.

„Toughpad A1“ bus naudojamas 1,2 GHz 2 branduolių procesorius, 1 GB darbinė ir 16 GB vidinė pastovioji atmintis, planšetiniame kompiuteryje bus „microSD“ kortelių lizdas, HDMI jungtis, dvi vaizdo kameros.

Šio kompiuterio svoris – 966 gramai, storis – 17 mm. Skelbiama, kad kompiuterio baterijos talpos pakaks 10 autonominio darbo valandų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!