Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/3119/platinti-elektroninius-laiskus-pades-nauja-sistema-etarget/spausdinti/

Platinti elektroninius laiškus padės nauja sistema „eTarget“

Publikuota: 2006-01-11 08:10
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: InDis Baltic, UAB

Lietuvos informacinių technologijų ir e-sprendimų bendrovė „InDis Baltic“ pristatė naują elektroninių laiškų platinimo sistemą „eTarget“. Ji leidžia efektyviai valdyti didelį adresatų sąrašą, segmentuoti tikslines grupes, vykdyti elektronines kampanijas ir iš karto įvertinti jų rezultatus, kiek adresatų perskaitė pranešimą.

„Sprendimas skirtas įmonėms ir organizacijoms, platinančioms informaciją dideliam skaičiui klientų, taip pat rinkodaros paslaugų agentūroms, vykdančioms tiesioginio pašto kampanijas. Ji padės efektyviau valdyti komunikacijos procesus, tikslingiau nukreipti pardavimų pasiūlymus vartotojams“, – sako „InDis Baltic“ generalinis direktorius Gerardus A.M. Quintus.

Elekroninių laiškų siuntimas naudojantis „eTarget“ sistema yra žymiai pigesnis už tradicinį bukletų, skrajučių ar laiškų platinimą paštu. Vidutinė vienos žinutės siuntimo kaina yra 1 centas.

„eTarget“ yra pirmoji lietuviška elektroninių laiškų platinimo sistema. Iš kitų panašių rinkoje siūlomų užsienio gamintojų sprendimų ji išsiskiria unikalia adresatų vardų ir pavardžių šauksmininkų generavimo funkcija. „InDis Baltic“ programuotojams pavyko įveikti lietuvių kalbos gramatikos iššūkius ir sistemos vartotojai galės asmeniškai ir taisyklingai kreiptis į laiško gavėją ir tokiu būdu gerokai padidinti tikimybę, kad į siunčiamą pranešimą bus atkreiptas dėmesys.

Sistema neplatins nepageidaujamų elektroninio pašto žinučių (SPAM). „InDis Baltic“ vertins, ar klientų užsakoma kampanija atitinka įstatymų reikalavimus ir nepažeidžia sistemos naudojimo taisyklių.

Angliška ir olandiška „eTarget“ sistemos versija jau kurį laiką naudojasi užsienio įmonės. Pristatydama „eTarget“ sistemą Lietuvos rinkai, „InDis Baltic“ jau sukirto rankomis su savo partneriais Airijoje dėl išskirtinių paslaugos pardavimo teisių suteikimo Airijos Respublikoje ir Jungtinėje Karalystėje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!