Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/30743/google-perrasys-jusu-interneto-svetaines-koda-maksimaliai-spartai/spausdinti/

„Google“ perrašys jūsų interneto svetainės kodą maksimaliai spartai

Publikuota: 2011-09-03 10:24
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©TipTop.lt tinklaraštis
Inf. šaltinis: TipTop.lt tinklaraštis

„Google“ sukūrė ir paleido specialią interneto tarnybą, kuri gali analizuoti interneto svetaines ir perrašinėti jų programinį kodą tam, kad jos veiktų ir užsikrautų maksimalia sparta.

Tam, kad naudotis „Page Speed Service“ paslauga, programinės įrangos kūrėjams būtina užregistruoti savo paskyrą sistemoje ir nurodyti savo svetainės DNS adresą. Po to automatiškai sistemos algoritmas užkraus visą nurodyto puslapio turinį, optimizuos jį maksimaliai spartai ir pristatys ją galutiniam vartotojui.

Vartotojai peržiūrės jūsų svetainę tokiu pat būdu, kaip ir anksčiau, tačiau jie turėtų pastebėti gana žymų interneto puslapio užsikrovimo spartos prieaugį, kuris, „Google“ teigimu, turėtų siekti nuo 25 % iki 60 %.

Paskutiniu metu „Google“ kuria daugybę paslaugų ir tarnybų, kurio pagrindinis tikslas yra web turinio optimizacija, ir ne tik savo, bet ir kitų vartotojų.

Manoma, kad darbo spartos Internete padidėjimas naudingas visiems, įskaitant „Google“, kuri daugiametės testavimo patirties dėka išsiaiškino, kad net nedidelis interneto svetainės spartos padidėjimas gali gana smarkiai padidinti darbo su internete esančiu turiniu produktyvumą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!