Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2823/resident-evil-5-bus-isleistas-xbox-360-ir-ps3-vienu-metu/spausdinti/

„Resident Evil 5“ bus išleistas „Xbox 360“ ir PS3 vienu metu?

Publikuota: 2005-12-08 15:45
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Petras Petrovas
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Interviu, duotame „Xbox360ism“, „Capcom“ atstovas pareiškė, kad daug žadantis projektas „Resident Evil 5“, esant galimybei, bus išleistas vienu metu „Xbox 360“ ir „PlayStation 3“ žaidimų platformoms.

Kūrėjai nori paversti „Resident Evil“ daugiaplatformiu žaidimu ir neapsiriboti kokia nors viena žaidimų sistema. Beje, tame pačiame interviu kompanijos atstovas pripažįsta, kad „Resident Evil 5“ projekte taip pat bus ir tinklinio žaidimo elementų. Dar žinoma, kad pirmą „Capcom“ projektą „Dead Rising“, skirtą „Xbox 360“ platformai, išeis po 2006 metų vasaros. Kūrėjai skiria tikrai daug laiko jau užbaigto žaidimo kruopščiam „poliravimui“.

Dar buvo įdomu sužinoti apie tai, kad „Microsoft“ prašė „Capcom“ padaryti originalų projektą, tenkinantį Azijos gyventojų skonį ir specialiai pritaikytą „Xbox 360“. Tačiau kompanija ryžtingai atsisakė, motyvuodama, kad jos tikslas - sukurti globalų produktą, kuris galės būti garsus tiek Afrikoje, tiek Kamčiatkoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!