Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2820/bang-olufsen-80-inovaciju-ir-ikvepimo-metu/spausdinti/

„Bang&Olufsen“ – 80 inovacijų ir įkvėpimo metų

Publikuota: 2005-12-08 12:36
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Beola, UAB

„Bang & Olufsen“ - danų aukščiausios klasės vaizdo ir garso technikos gamintoja - švenčia 80 veiklos metų jubiliejų. Bendrovės jubiliejaus proga Lietuvos rinkai pristatytas naujausias išskirtinio dizaino bei pažangiausių technologijų „Bang & Olufsen“ gaminys – televizorius „BeoVision 7-40“.

„BeoVision 7-40“ ypatingas tuo, kad atlieka ne tik pagrindines savo, kaip televizoriaus, bet ir visas pagrindines namų kino sistemos funkcijas. UAB „Beola“ direktoriaus Naglio Nasvyčio teigimu, naujasis „Bang & Olufsen“ gaminys Lietuvos rinką pasiekė vieną pirmųjų. „BeoVision 7-40“ įrodo, kad per 80 veiklos metų „Bang & Olufsenō nuosekliai siekė savo tikslo ir puikiai suderino modernų dizainą bei laikmetį pralenkiančias technologijas tam, kad galėtų patenkinti visus savo klientų poreikius ir pasiūlyti aukščiausios kokybės, puikiai namuose integruojamus ir ilgai tarnaujančius produktus, - teigia N. Nasvytis. – Nenuilstamai bandydama sulieti IT bei pramogų pasaulius ir išnaudodama visas naujas technologines galimybes, „Bang & Olufsen“ ir ateityje kurs novatoriškus produktus“.

Naujasis televizorius „BeoVision 7-40“ turi 40 colių LCD ekraną, integruotą DVD grotuvą, skaitmeninį erdvinio garso modulį ir galingas „BeoLab“ serijos garso kolonėles. Visi šie elementai užtikrina nepriekaištingą vaizdo ir garso kokybę, kurią gali pasiūlyti tik „Bang & Olufsen“. „BeoVision 7-40“ yra dizainerio Deivido Leviso (David Lewis) „Bang & Olufsen“ sukurtas šedevras.

Nuo 1993 m. „Bang & Olufsen“ Lietuvoje atstovauja UAB „Beola“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!