Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/27873/google-docs-leis-perziureti-excel-ir-photoshop-failus/spausdinti/

„Google Docs“ leis peržiūrėti „Excel“ ir „Photoshop“ failus

Publikuota: 2011-02-21 16:03
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Lenta.Ru

„Google Docs“ leis peržiūrėti  „Excel“ ir „Photoshop“ failus„Google Docs“ paslauga nuo šiol leidžia peržiūrėti 12 naujų failų formatų, tarp kurių yra „Excel ir „Photoshop“, teigiama paslaugos kūrėjų tinklaraštyje.

Dabar paslaugos „Google Docs“ vartotojai bei „Google Mail“ paskyros savininkai galės atidaryti tokius failus naršyklėje, nenaudodami specialios programinės įrangos, pavyzdžiui, „Microsoft Office“ arba „Adobe Photoshop“ programų paketų.

„Google Docs“ gali atvaizduoti ne tik .XLS ir .XLSX failus (kuriuos palaiko „Excel 2007“ ir naujesnės jo versijos, bet ir .PPTX („PowerPoint 2007“, „PowerPoint 2010“), „AutoCad“ (.DXF), „Adobe Illustrator“ (.AI), „Apple“ .PAGES ir daugelį kitų formatų. Paslaugos „Google Docs“ vartotojai taip pat gali redaguoti biuro dokumentus.

Vartotojai į „debesų“ paslaugą gali įkelti įvairius dokumentus, pavyzdžiui, .DOC („Microsoft Word“) arba .ODT („OpenOffice.org“) ir nusiųsti nuorodas į juos kitiems asmenims. Tokiu būdu įkeltus dokumentus gali redaguoti vienu metu net keli vartotojai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!