Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/26224/antros-kartos-ipad-turetu-pasirodyti-kitame-ketvirtyje/spausdinti/

Antros kartos „iPad“ turėtų pasirodyti kitame ketvirtyje

Publikuota: 2010-11-23 17:23
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©IT bazė
Inf. šaltinis: IT bazė

Neatmetama galimybė, kad bendrovė „Apple“ pristatys kitos kartos planšetinį kompiuterį „iPad“ jau pirmajame 2011 metų ketvirtyje. Bent jau tokią informaciją pateikia „kompetentingi šaltiniai“.

Kalbama, kad naujasis „iPad“, kaip ir šiandieninis modelis, turės 9,7 colių lietimams jautrų ekraną, tačiau kompiuteris bus kiek plonesnis ir lengvesnis (šiandieninis „iPad“ yra 13,4 mm storio ir sveria, priklausomai nuo modelio, nuo 680 iki 730 gramų). Manoma, kad įrenginys turės vidinę kamerą, USB jungtis ir „ARM Cortex-A9“ procesorių.

Skelbiama, kad iš pradžių „iPad“ detales tieks bendrovės „Ibiden“, „Tripod Technology“ ir „TTM Technologies“. Masinė kompiuterių gamyba prasidės vasarį. Tuo metu prie anksčiau minėtų tiekėjų prisidės dar keturios bendrovės.

Ekspertų skaičiavimais, praėjusiame ketvirtyje buvo parduota daugiau nei 4,4 milijono planšetinių kompiuterių, iš kurių 4,19 milijono buvo „iPad“.

Kai kurie analitikai mano, kad kitais metais „iPad“ pardavimų apimtys sieks 45–48 milijonus vienetų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!