Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2513/treo-700w-prekyboje-jau-kitu-metu-vasari/spausdinti/

„Treo 700w“ prekyboje jau kitų metų vasarį

Publikuota: 2005-11-12 11:31
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: el. paštas Infotopas, UAB

Pagaliau paskelbtas „Palm“ kompanijos delninio kompiuterio „Treo 700w“ išleidimo terminas. Remiantis kompanijos „Caris&Co“ analitiniais paskaičiavimais, tai turėtų įvykti jau ateinančių metų vasario mėnesį.

Reikėtų pabrėžti, kad tai būtų pirmasis „Palm“ kompanijos gaminys su „Windows Mobile 5.0“ sistema. Šis modelis greičiausiai pasieks „Verizon Wireless“ klientus. Minėtas operatorius taps išskirtiniu platintoju „Treo 700w“ iki 2006 metų vidurio. Taip pat teigiama, kad tas pats operatorius 2006 metų gegužės mėnesį savo vartotojams pasiūlys ir atnaujintą „Treo 650“ modelį, kuris bus suderinamas su greitaeigiais duomenų perdavimo tinklais EVDO.

Remiantis tais pačiais analitiniais paskaičiavimais, manoma, kad tuo pačiu metu ir mobilaus ryšio operatorius „Sprint“ taip pat pasiūlys savo klientams „Treo 700w“ modelius, nors anksčiau šio operatoriaus klientai visuomet pirmieji turėdamo galimybę įsigyti naujausią „Palm“ produkciją.

Kitų metų pabaigoje, pasak „Caris&Co“ kompanijos, pasaulį turėtų išvyti „Treo 650“ modelis su UMTS tinklų palaikymu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!