Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2480/windows-mobile-5-0-atnaujinimas-dell-axim-x50-delninukui/spausdinti/

„Windows Mobile 5.0“ atnaujinimas „Dell Axim X50“ delninukui

Publikuota: 2005-11-10 10:02
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: el. paštas Infotopas, UAB

Neseniai naujienose minėjome, kad kompanija „Fujitsu Siemens“ savo legendiniam delniniam kompiuteriui „Loox 720 Windows Mobile 5.0“ operacinės sistemos atnaujinimo taip ir neišleis. Tuo tarpu „Dell“ savo vartotojams jau oficialiai siūlo delniniam kompiuteriui „Dell Axim X50“ operacinės sistemos atnaujinimą iki „Windows Mobile 5.0“. Nors anksčiau „Dell“ buvo susidūrę su kai kuriomis suderinamumo problemomis, bet sprendžiant iš platinamo atnaujinimo, jos buvo išspręstos.

Tačiau su problemomis susiduria vartotojai jau atnaujinę operacinę sistemą. Pasirodo, nevisos programos, veikusios su „Windows Mobile 2003 SE“ sistema, nori veikti ir „Windows Mobile 5.0“ terpėje. Bet tai ne tik „Dell Axim X50“ vartotojų problema, tai greičiau „Windows Mobile 5.0“ nesuderinamumas su programomis. Šis nesuderinamumas, manoma, artimiausiu metu bus išspręstas programų kūrėjų, pilnai suderinant programas su „Windows Mobile 5.0“ operacine sistema.

„Dell Axim X50“ „Windows Mobile 5.0“ operacinės sistemos atnaujinimą galimą įsigyti gamintojo internetinėje svetainėje. Deja, atnaujinimas siūlomas tik CD formate, tiesiogiai internetu parsisiųsti nepavyks.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!