Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2466/naujos-verslo-valdymo-sistemos-pritaikymo-galimybes/spausdinti/

Naujos verslo valdymo sistemos pritaikymo galimybes

Publikuota: 2005-11-07 17:23
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Assis, UAB

Paroda „Infobalt'2005“ kompanijai „Assis“, kaip ir daugeliui kitų įmonių, vystančių informacinius sprendimus Lietuvoje, atvėrė naujas galimybes, leido sukaupti daug naudingos informacijos tiesiogiai kontaktuojant su potencialiais informacinių sprendimų vartotojais, dalinantis sprendimų teorija ir praktika, leido įžvelgti papildomas naujosios verslo valdymo sistemos „iPyramid.bizlogic“ panaudojimo galimybes.

Integracija su internetinėmis svetainėmis

Bene labiausiai vertintas verslo valdymo sistemos privalumas buvo galimybė integruoti „iPyramid.bizlogic“ su įmonės internetine svetaine. Tokiu būdu užtikrinami informacijos mainai tarp sistemos ir internetinės svetainės, nebereikia tos pačios informacijos perkėlinėti iš vienos vietos į kitą. Keičiant, atnaujinant informaciją verslo valdymo sistemoje, ji automatiškai tampa pasiekiama įmonės klientams per internetinę svetainę. Vadinasi, išvengiama netikslumų pateikiant informaciją galutiniam vartotojui internetinėje svetainėje, vartotojai visada gaus naujausią informaciją, o įmonės darbuotojams nebereikia rūpintis informacijos atnaujinimu kompanijos internetinėje svetainėje.

Masinių srautų aptarnavimas

Kaip parodė parodos „Infobalt'2005“ metu gauti vartotojų atsiliepimai, „iPyramid.bizlogic“ stipriai palengvina masinių srautų aptarnavimą, masinio informavimo klausimų sprendimą. Tam pasitarnauja jau minėta galimybė integruoti „iPyramid.bizlogic“ su internetine svetaine įgalinant informacijos mainus. Taip pat, integruojant verslo valdymo sistemą su el.paštu galima automatizuoti informacijos siuntimą. Sakykime, turite naują produktą ar organizuojate partnerių susitikimą. Jums nereikia kiekvienam atskirai ruošti pasiūlymą. Paruoštas tekstas bus automatiškai išsiųstas numatytiems asmenims. Galite nustatyti ir automatinį tam tikros informacijos siuntimą savo klientams, partneriams, dukterinėms įmonėms ar žiniasklaidos atstovams. Kaip pastebėjo sistemos vartotojai, tokiu būdu ne tik išvengsite papildomo fizinio darbo, bet ir rūpinimosi, kas, kokią informaciją ir kam turėtų siųsti. Tai būtų nustatyta iš anksto ir automatiškai naujai paruošta informacija išsiunčiama sistemoje numatytiems adresatams, kas gerokai palengvina darbą įvairioms asociacijoms, valstybinėms įstaigoms, konsultacinėms kompanijoms ir pan.

Pritaikymas valstybiniame sektoriuje

Parodos metu taip pat paaiškėjo, kad naujoji verslo valdymo sistema „iPyramid.bizlogic“ puikiai patenkina ne tik privataus, bet ir valstybinio sektoriaus poreikius. Bene labiausiai vertinta galimybė mažinti savivaldybės išlaidas, gerinti klientų aptarnavimo kokybę, realizuoti efektyvaus darbo organizavimo, atskaitomybės sistemas, automatizuoti informacijos teikimo procesus, integruoti internetinės svetainės paieškos sistemas su valdymo sistemoje kaupiama informacija. Tuo pačiu, „iPyramid.bizlogic“ efektyviai sujungia gana decentralizuotas valstybinių įstaigų struktūras į vieningą sistemą, garantuoja lankstumą išsaugant valstybinėms struktūroms būdingą veiksmų formalizavimą. Be to, dėl ypatingai nesudėtingo darbo su sistema ir jos pritaikymo prie įstaigoje nusistovėjusių procesų, išvengiama neigiamų reorganizacijos pasekmių, kainuojančių tiek laiką, tiek pinigus, išvengiama atmetimo reakcijos iš darbuotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!