Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/24601/google-pristate-eksperimentine-narsykles-chrome-versija/spausdinti/

„Google“ pristatė eksperimentinę naršyklės „Chrome“ versiją

Publikuota: 2010-08-04 13:10
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Lenta.Ru

ChromeProrgamuotojų bendruomenės „Chromium“ tinklaraštyje pranešama apie pristatomą eksperimentinę naršyklės „Chrome“ versiją.

„Chrome Canary Build“ versijoje bus visos „Google Chrome“ kūrėjų sugalvotos naujovės. Skirtingai nuo bandomosios ir programuotojams skirtų versijų, ji bus atnaujinama iš karto atnaujinimams pasirodžius.

„Google“ atstovai mano, kad tokiu būdu jiems pavyks pagreitinti informacijos apie naujovių nesklandumus, naršyklės veiklos sutrikimus, surinkimą. Šiuo metu programuotojams skirta „Chrome“ versija atnaujinama kartą per savaitę. Šiuo metu „Canary Build“ versija yra pasiekiama tik anglų kalba „Windows“ operacinei sistemai.

„Google“ pabrėžė, kad „Canary Build“ buvo sukurta specialiai programuotojams, kurie nori išbandyti naršyklės naujoves iš karto joms pasirodžius. Ši versija nepakeičia „Chrome“ versijos, kuri užima trečią vietą pagal vartotojų skaičių, užleisdama vietas „Microsoft Internet Explorer“ ir „Mozzila Firefox“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!