Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2460/ilgai-lauktas-papildymas-is-lucasarts/spausdinti/

Ilgai lauktas papildymas iš „LucasArts“

Publikuota: 2005-11-06 16:28
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Petras Petrovas
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Savo oficialiame tinklalapyje kompanija „LucasArts“ pranešė apie tai, kad ilgai lauktas papildymas „Star Wars Galaxies: Trials of Obi-Wan“ ir tęsinys, malonus visais atžvilgiais, šaudyklė „Star Wars: Battlefront 2“ jau pasirodė JAV parduotuvių lentynose. Be jokių didelių pristatymų du dideli atnaujinimai iš „karingo žvaigždžių fabriko“ išėjo JAV vienu metu kartu su trečiaja fantastinės sagos dalimi, parduodama DVD diskuose.

„Star Wars Galaxies“ visatos gyventojai atsargiai laukia tos valandos, kai „Trials of Obi-Wan“ bus įdiegtas kompiuterių diskuose. Prieš tai buvęs priedas „Rage of Wookies“ suerzino fanatus kai kuriais neapgalvotais pakeitimais žaidime, dėl kurių „LucasArts“ autoritetas šiek tiek susvyravo. O štai paprastiems veiksmo žaidimų mėgėjams, laukiantiems susitikimo su „Star Wars: Battlefront 2“, galima nesibaiminti nemaloniu siurprizų: jų laukia tie patys susišaudymai ir daug įdomių lygių.


‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!