Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2390/pradedama-teikti-earchyvo-paslauga/spausdinti/

Pradedama teikti „eArchyvo“ paslauga

Publikuota: 2005-10-28 07:57
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: INFO-TEC, UAB

Parodos „Infobalt“ metu bendrovės „INFO-TEC“ ir „Archyvų sistemos“ pristatys naują integruotą dokumentų ir elektroninės informacijos saugojimo sistemą „eArchyvas“, kuri padės įmonėms surasti bei valdyti saugomus dokumentus iš bet kurios pasaulio vietos.

Į modernios sistemos kūrimą investuota daugiau nei 180 tūkst. eurų, iš kurių 100 tūkst. Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšos. Paslauga skirta įmonėms, dirbančioms su daugybe popierinių dokumentų ir turėtų užtikrinti greitą dokumentų prieinamumą bei efektyvų valdymą.

Naujausiais technologiniais sprendimais pagrįsta ir šiuo metu analogų Lietuvoje neturinti sistema leidžia saugoti neribotą kiekį dokumentų ir teikti dokumentų, kino, foto, garsinės medžiagos, stebėjimo sistemų informacijos elektroninio archyvavimo paslaugas. „eArchyve“ esanti informacija vartotojams pateikiama jiems patogia forma ir yra prieinama Internetu 24 valandas per parą. Įmonės nusprendusios naudotis „eArchyvo“ paslauga, išvengs investicijų, skirtų techninės ir programinės įrangos įsigijimui, todėl galės daugiau laiko ir resursų skirti tiesioginei savo veiklai.

Paslaugos kūrėjai ypač akcentuoja aukštą paslaugos saugumo lygį ir garantuoja nepriekaištingą „eArchyve“ esančių dokumentų apsaugą. Saugumui užtikrinti visi dokumentai ir jų pakeitimai saugomi uždaroje archyvo byloje, nuo nesankcionuoto priėjimo saugo unikalus nuosekliai išdėstytų duomenų formatas. „eArchyve“ taip pat numatyta elektroninio parašo įdiegimo galimybė.

„eArchyve“ realizuota paieškos sistema leidžia ieškoti dokumentų pagal jų turinį ar indeksus. Netrukus pradės veikti paslaugos interneto svetainė, kurioje susidomėjusios kompanijos galės išbandyti paslaugą nemokamai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!