Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/23246/sudetingas-dokumentu-formas-kursime-lengviau/spausdinti/

Sudėtingas dokumentų formas kursime lengviau

Publikuota: 2010-05-12 18:42
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Eformos.lt

Nuo šiol įvairiausių sudėtingų formų dokumentus bus galima susikurti bet kurioje vietoje. Tam pakaks tik kompiuterio ir interneto prieigos.

Visiškai nemokama ir patikima internetine dokumentų generavimo paslauga vartotojai galės pasinaudoti adresu www.eformos.lt. Analogų neturintis tinklalapis leidžia ne tik greitai susikurti reikiamas rašto, pranešimo formas, bet ir sutartis ar įmonių steigimo dokumentus. Visa tai galima atlikti be jokios papildomos programinės įrangos.

Vartotojų patogumui bus galima į savo kompiuterį parsisiųsti reikiamą formą PDF laikmenų formatais. Registruotiems vartotojams Eformos.lt suteiks galimybę dėl dokumentacijos klausimų nemokamai konsultuotis su teisininkais.

Pirmieji tinklalapio lankytojai galės neprisiregistravę išbandyti sistemos teikiamas paslaugas pildant demonstracinį dokumentą. Svetainėje patalpintas trumpas vaizdo klipas, kuris supažindins lankytojus su Eformos.lt teikiamomis galimybėmis.

Eformos.lt bus pateikiamos tik naujausios ir su galiojančiais Lietuvos Respublikos įstatymais suderintos dokumentų versijos. Svetainės kūrėjai žada vartotojus ateityje džiuginti ne viena dokumentų kūrimo ir valdymo naujove.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!