Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2317/naujos-logitech-bevieles-peles-galima-neserti-8-menesius/spausdinti/

Naujos „Logitech“ bevielės pelės galima „nešerti“ 8 mėnesius

Publikuota: 2005-10-22 10:31
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Logitech

Kompiuterių pelių gamybos lyderė „Logitech“ pristatė nemirtingą optinę bevielę pelę LX7, kurios energiją tausojantys elementai gali būti nekeičiami net aštuonis mėnesius.

Vartotojams svarbu, kad optinės pelės ilgai liktų gyvybingos, o atlikta 1 200 „Logitech“ pelių turėtojų apklausa parodė, kad 76 proc. jų norėtų, jog ant pelės nugarėlės blykčiotų baterijos indikatorius. Todėl naujoji „Logitech“ pelė turės lempučių sistemą: kai baterija bus pakrauta, švies žalias signalas, o likus 1-2 savaitėms iki jos išsekimo įsižiebs raudonas.

Pelė LX7 ne tik šviečia, bet ir išsiskiria savo formomis, pritaikytomis dirbti tiek dešine, tiek kaire ranka, todėl panašiomis į smėlio laikrodį. Įrenginys akį traukia stilingomis spalvų kombinacijomis, kurių yra trys.

Be abejo, pelė LX7 turi ir kitiems „Logitech“ gaminiams būdingus atributus kaip manevringą ratuką, kurį smiliumi palytėjus galima valdyti slankiojančias juostas visomis keturiomis kryptimis bei artinti/atitolinti skaitmenines nuotraukas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!