Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/22999/microsoft-atidave-gaminti-windows-embedded-standard-7-os/spausdinti/

„Microsoft“ atidavė gaminti „Windows Embedded Standard 7“ OS

Publikuota: 2010-04-29 07:45
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Bendrovė „Microsoft“ pranešė baigusi operacinės sistemos „Windows Embedded Standard 7“ kūrimo darbus ir atiduodanti ją gamybai.

Ši OS skirta naudoti vadinamosiose įterptinėse sistemose – daugiau galimybių siūlančiuose televizoriuose, namų kino ir garso sistemose, TV priedėliuose ir kituose įrenginiuose.

Tarp svarbiausių „Windows Embedded Standard 7“ ypatybių „Microsoft“ pranešime nurodoma vartotoja sąsaja, suderinama su sensorine įvestimi ir valdymu judesiais, efektyvesnis energijos naudojimas, „Windows Media Center“ funkcijos, pagerintas saugumas, patikimumas ir darbo stabilumas. Ši OS veikia ir su 32, ir 64 bitų procesoriais, įdiegtas suderinamumas su 6-ąja Interneto protokolo IP versija (IPv6).

Manoma, kad pirmieji buitinės elektronikos įrenginiai, kuriuose bus įdiegta „Windows Embedded Standard 7“ OS, bus pristatyti birželio 1 – 5 d. Taivane vyksiančioje parodoje „Computex 2010“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!