Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/2295/logitech-rinkai-pristate-dvi-naujas-lazerines-peles/spausdinti/

Logitech rinkai pristatė dvi naujas lazerines peles

Publikuota: 2005-10-19 14:19
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Logitech

Pasaulyje pirmaujanti kompiuterių pelių gamintoja Logitech pristatė dvi naujas ypač tikslias G serijos žaidimų peles. Naujosios pelės savo ypatingomis charakteristikomis, dideliu greičiu ir plačiomis pritaikymo galimybėmis iš esmės skiriasi nuo iki šiol buvusių rinkoje.

Abi naujosios pelės turi ypač jautrią atpažinimo sistemą. Abiejų pelių rezoliucija gali būti reguliuojama nuo 400 iki 2000 dpi. Visos G serijos pelių savybės sukuria nepalyginamą tikslumo jausmą ir greitį, kurį įvertins kiekvienas žaidimų mėgėjas.

„Atsiliepimai, kuriuos gauname iš žaidimų mėgėjų, padeda mums sužinoti kaip turi atrodyti ideali pelė. Vėliau šias žinias panaudojame kurdami peles. Ypatingas tikslumas, didelis greitis ir galimybė susiderinti pelę sau – tai G5 ir G7 pelių savybės, kurių pageidavo žaidimų mėgėjai iš viso pasaulio,“- tvirtina Logitech produktų rinkodaros vadovas Ashish Arora.

Logitech G5 ir G7 pelės naudoja pačią naujausią lazerinę technologiją Gaming-Grade, kurios pagrindinė ypatybė - tikslumas. Naudojant 2000 dpi atpažinimo rezoliuciją lazeris gali atpažinti 45 colius per sekundę, taip užtikrindamas, kad net ir žaibiški judesiai bus atpažinti itin tiksliai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!