Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/22836/ipad-3g-pasirodys-geguze/spausdinti/

„iPad 3G“ pasirodys gegužę

Publikuota: 2010-04-21 12:11
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

„Apple“ savo interneto svetainėje pranešė, kad planšetiniai kompiuteriai „iPad 3G“ pirkėjams bus pristatyti iki gegužės 7 d., informuoja bb.lv. Jie bus pristatyti iš anksto užsisakiusiems planšetinį kompiuterį „Apple“ interneto svetainėje. Tiesa, kompanija nepraneša, kada prasidės mažmeninė kompiuterių prekyba.

„iPad“ su jungtimi į 3G tinklą ir GPS moduliu kainuos nuo 629 iki 829 dolerių (1615-2130 Lt), priklausomai nuo atmintis dydžio. JAV išankstinis „iPad“ užsisakymas prasidėjo kovo 12 d. Vienu metu buvo galima užsisakyti ne daugiau dviejų kompiuterių.

„iPad“ su įdiegta bevielio interneto ryšio „Wi-Fi“ jungtimi pradėti pardavinėti nuo balandžio 3 d. „Apple“ pranešė, kad per pirmą dieną parduoti 350 tūkst. kompiuterių. Iki balandžio 8 d. buvo išpirkta 500 tūkst. „iPad“.

Didelė paklausa viršijo lūkesčius. Kiek planšetinis kompiuteris kainuos už JAV ribų bus pranešta gegužės 10 d. tą pačią dieną bus pradėti priiminėti užsakymai internetu.

Planšetiniai kompiuteriai pirmiausiai turėtų būti pardavinėjami Australijoje, Kanadoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Japonijoje, Ispanijoje, Šveicarijoje ir Didžiojoje Britanijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!